Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Monalia

23 februar kl. 21:00

Monalia har hentet mye av sin musikalske inspirasjon fra to ulike strømninger innen musikkhistorien: 60-tallets populærmusikk, med sine melodiøse, fengende og utadvendte harmonier, og den britiske undergrunnsscenen på 80- og 90-tallet, med sitt svevende, psykedeliske og innadvendte lydbilde.

Bandet er nå aktuelle med singel nr.2 til deres kommende album “HTLT”, den kom ut 2.nov, og er i kjent Monalia stil ; drømmende, melankolsk og lengtende.

-«HTLT» står for «Hate This Lukewarm Thing» og handler om å bryte opp med det som tapper deg for energi og tid. Gå heller for drømmene dine og det du egentlig vil drive med her i verden, sier tekstforfatter Terje Halmrast.

Våren 2015 gav de ut sin første singel, “My Little Lies”. Låta fikk flere spillinger både på NRK P3 og P13, og ble lista på tysk radio. Den fikk også gode anmeldelser i flere internasjonale musikkblogger.

Debut EP’n, som kom ut våren 2016, “Waited All Too Long, har jevnlig blitt spilt på NRK P3 og P13, lista på Radio Telemark, og fått flere gode anmeldelser i diverse musikkblogger.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
23 februar
Tid
21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/167283667559526/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden