Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Mandala-malekurs på Huth

18 april kl. 11:00 - 15:00

Velkommen til mandalas vidunderlige univers.

Ordet mandala kommer fra Sanskrit og betyr sirkel, eller dekorasjon i en sirkel.

En sirkel har ingen begynnelse og den har ingen slutt. Den står for helhet, evighet, integrasjon og den er et symbol for ditt indre, utvikling og liv.

Nå kan du lære å lage din helt personlig mandala. Like unik som deg selv. Hensikten er ikke å lage en perfekt symmetrisk mandala, men å skape en mandala hvor det som finnes i deg vekkes til liv og uttrykkes på lerretet. I oss finnes våre dypeste lengsler og kunnskap. Ved å lage din egen mandala manifesterer du og synliggjør du din indre kraft og din indre signatur. Vi starter i midten og jobber oss utover på lerretet. Ferdig blir den et vakkert redskap du kan fokusere på, meditere med og bruke for å finne tilbake til balanse og harmoni. Hensikten er å kjenne inspirasjon, flyt, nærvær og innsikt.

Du trenger ingen forkunnskaper. Du lærer å lage en flott bakgrunn og grunnelementene for å komme i gang. Å designe sin egen mandala er både inspirerende og terapeutisk. Du velger selv farger og form for det du vil uttrykke. Du tegner på frihånd og gir slipp på krav om prestasjon og perfeksjon. Det er en frigjørende prosess. Du kan ikke gjøre noe galt. Du får med deg din egen mandala hjem. Denne workshopen kan du delta på flere ganger. Din mandala vil bli helt forskjellig fra gang til gang fordi du hele tiden uttrykker det du opplever i nuet.

Workshop inkludert alt materiell kr. 750,-. 

Ønsker du overnatting? Se egen side her.

Ta på deg komfortable klær (som ikke strammer), og som kan tåle å få maling på seg. Ta gjerne med tykke sokker og en varm jakke.

Jeg lover deg en fargerik, inspirerende, morsom, gledesfylt og utviklende workshop.

Har du spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt! 

Velkommen!

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
18 april
Tid
11:00 - 15:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://www.monaespelien.no