Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lys i mørket

16 februar kl. 11:00 - 21:00

Februar er en av de mørkeste månedene vi har. Det er også den måneden flest tar selvmord her i landet.

I Halden, som i grunnen er en by med masse kultur skjer det ekstremt litte på denne tiden året. Det må det gjøres noe med.

Derfor lager vi nå kulturfestivalen «Et lys i mørket»

I forestillingene vil man få se og oppleve sang, dans, teater, musikk, og mye, mye mer. Kultur i alle former. Flere av Haldens kulturgrupper skal være med og en dansegruppe fra Fredrikstad.

Aktørene vil bli presentert på våres sider igjennom hele Januar.

Tematikken og sangene vil omhandle nettopp dette, men også mye annet. Forestillingene og konsertene vil holde høyt kunstnerisk nivå og vil bli en god opplevelse for mange.

Poenget er å samle mange mennesker på tvers av ulike sosiale grupper, og at man kan gjøre noe koselig sammen i den mørkeste tiden av året. Festningen vil pyntes med lys av ulike slag, fakler og mye annet fint. Vi har med meg mange lokale kulturaktører og frivillige sjeler. Alle jobber på dugnad.

All inntekt fra pausesalget av mat vil gå direkte til hjelpeorganisasjonen «Leve Østfold». Alt vil være helt gratis, så alle har mulighet til å komme og se den. Det vil være mulig å donere penger under arrangementet til “Leve Østfold”, men ingen aktører skal tjene noe på dette.
Jeg tror haldenserne og de som tar turen utenbys ifra trenger lys, varme og kultur i januar. Dette kan bli spektakulært.

Del artikkelen: