Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lett som en fjær- En klubbkveld i Halden

11 oktober, 2018 kl. 19:30

Lett som en fjær- 9 band, 4 scener
GRATIS INNGANG, FØRSTE MANN TIL DØRA!

19:30 Hege Brynildsen Bryggerhuset Syd
20.30 Cato lees country combo Siste Reis Pub
20:30 De Marvells Vannvogna Konsert & Kunsthall
21:00 Frank Skovrand Bryggerhuset
21:00 MORK Feelgood – Halden
22:00 Mandalai Lamas Vannvogna
22:30 Belfast Express Siste Reis
22:30 HUMA LUMA Bryggerhuset
23:15 The Squareheads Feelgood

Halden har en aktiv musikkscene hele året, og det er mulig å gå på konserter nesten daglig. Det innebærer at Halden på regulær basis også får besøk av mange utenlandske artister, som trenger et break, en kald øl og en lav scene på vei mellom konserter i Gøteborg og Oslo. I den kompakte bykjernen finner du et 20- talls scener, og til ære for Norske konsertarrangørers- konferanse, som starter denne dagen, byr vi på en komprimert helaften med et knippe av byens mest aktive band og artister. Musikk som til sammen strekker opp et bredt lerret fra sanger/ låtskriver/ americana-utrykk via irsk folkrock til garasjerock, neoprogg og black metal.

Ni artister på fire av de mest aktiva klubbscene; Bryggerhuset, Vannvogna, Feelgood og Siste Reis.

Om artistene:
Hege Brynildsen er datter av Haldens eldste aktive rocker, Tor Brynildsen, som i sitt 79. år fortsatt lever opp til mottoet «Good rockin´ tonight». Hege har laget tre kritikerroste album, et av dem sunget på svensk (!), alle med bidrag fra Fats Kaplin (Jack White, John Prine), Gøran Grini og Omar Østli (Onkel Tuka).

Huma Luma er et nytt, ungt band som spiller power-pop, muligens inspirert av Fleetwood Mac. De slipper for tiden én låt i måneden på strømmetjenester gjennom Athletic records.

Frank Skovrand er en sanger og låtskriver med et svært habilt band i ryggen, ofte med et skrått blikk på samfunnet rundt seg, via sanger som av og til er skrevet med best buddy Øystein Karlsen (Dag-manusforfatter/ regissør).

Mandalai Lamas er et nystartet garasjerockband som speller Stones slik Stones spilte da de virkelig var Rolling.

De Marvells er beskrevet som en fusjon av Iggy Pop og Janis Joplin backet av Led Zeppelin.

MORK maler metal med den mørkeste varianten av black, so far har de tre album på samvittigheten (ja, samvittigheten!), og spiller stadig oftere utenfor Norges grenser.

Squareheads frontes av Haldens egen rocklegende, «Pønkern med bil», Thrond Asker, like god med motorsag som med mikrofon.

Belfast Express (het tidligere Belfast Muslims) teller de tørsteste folka fra Geir Sundstøls første band, The Rovers. Denne kvelden på plass på hjempuben, legendariske Siste Reis. Midt i hjertet av musikkbyen Halden.

Cato Lees Country Comby- Highly addictive and viciously catchy Norwegian Blues/punk/deathboogie mother fu##ing Rock`n Roll!!

Klubbkvelden finansieres av Halden kommune.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
11 oktober, 2018
Tid
19:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1371872052944651/

Sted

Halden