Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lazy Queen + support Huma Luma // Feelgood

20 april kl. 21:00

200kr

Lazy Queen

Spotify: https://tinyurl.com/y2l7w7tf
Bandcamp: https://lazyqueen.bandcamp.com/

Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, og med et usedvanlig energinivå. I sounden går det melodiske og det støyete hånd i hånd, og passer like godt for 90-talls nostalgikere som for tilhengere av dagens trender innenfor garasjerock, post-punk og punkrock med band som FIDLAR, Shame, Honningbarna, brenn., together PANGEA og PUP.

2018 var året Lazy Queen gjorde seg bemerket i den norske musikkscenen med konserter for Kanalrock, på Klubbøya og et publikum på over 200 på Oslo Pride, og i Januar slapp de EP’en A Sigh So Deep.

Undergrunnsekspertene i Evig Lyttar ga EP-en 9/10 og skrev, “Lazy Queen har rett og slett laget den beste EP-en undertegnede har hørt på årevis. (…) Det er så rått, kult og fengende at det nesten er teit.” Disharmoni Magasin sa seg enige og skrev, “sjeldent hører man en indierock/punkrock-hybrid av dette kaliberet, med et lydbilde som er så forfriskende frigjort.” Hele Norge’s Kristopher Schau har også velsignet utgivelsen med gjeve lovord. I tillegg har låtene blitt lista, fremhevet, anbefalt og spilt på radio jevnlig på P3, Urørt har anbefalt 3 av 5 låter, samt A-listinger på Radio Nova og Radio Revolt.

————————————————————–

HUMA LUMA

Huma Luma er et 5-mannsband fra Halden som spiller høy, riffbasert indierock og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier. Inspirasjonslisten er lang, men man kan trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar, Henry Solstrand på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth og lead vokal.

I løpet av sommeren 2018 slapp bandet 9 singler og i september samme året ble bandet kåret til Ukas Urørt på NRK P3!

—————————————————————

Dørene åpner kl. 21.00 Cc: 200,- Id : 18 +

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
20 april
Tid
21:00
Kostnad:
200kr
Hendelse Kategori:

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden