Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert med The Rockabilly Rebels

4 mars, 2017 kl. 20:00 - 22:00

200kr

The Rockabilly Rebels spiller på Siste Reis i Halden.
CC 200,-

The Rockabilly Rebels
Popmusikken må være fylt til randen av elektronisk triksing om dagen. Men det betyr ikke at det ikke er noen unge mennesker, i en ikke helt lydtett garasje, som tenker annerledes, som forstår at ordentlig magi bare kan oppstå når man spiller sammen, på virkelige instrumenter, gitarer og trommer.

The Rockabilly Rebels har de siste to-tre årene pådratt seg plenty oppmerksomhet i hjembyen Halden og på Østlandet med autentisk rock´n´roll, spilt slik at gutta fra Sun Records har lent seg over kanten til..der de måtte befinne seg..og gitt tommelen opp.
Anført av sangeren/ gitaristen/ låtskriveren Petter Huseby, er The Rockabilly Rebels i ferd med å ta rock´n´roll tilbake fra gammalrocken.

Huseby, som etter alt å dømme falt i rock´n´roll-gryta som barn, lykkes med å fange essensen av genuin rock, både i tekster og musikk. Strengt tatt burde noen av temaene han synger om vært off limit i noen måneder til, helt til han blir gammel nok til å sette seg bak rattet og rulle ned vinduene på sin egen Crown Victoria 1956 model. Men gevinsten for alle oss andre, er at vi får høre rock´n´roll servert med en ungdommelig kraft og spirit vi ikke har hørt på svært mange år.

The Rockabilly Rebels, som også teller gitarist Stian Andreas Rødland Hansen, bassist Erik Bernández Hjelde og trommeslager Edvard Dylan Valand Skjeklesæther, har ikke bare satt fyr på alle scenene de har stått på, de har også vært i Norges beste studio, Athletic Sound, i Halden, og spilt inn sitt debutalbum.

The Rockabilly Rebels har tidligere gitt ut singelen «Crazy Horse Boogie», som også er å høre i en nyinnspilt versjon på «Art by Accident».

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
4 mars, 2017
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
200kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/171142320041076/

Arrangør

Siste Reis

Sted

Siste Reis
Jernbanetorget 1
Halden, 1767
+ Google Map