Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert med Barren Womb + Hymn

25 februar, 2017 kl. 21:00

100kr

– HYMN (Doom, Oslo) –
Siden oppstart våren 2013 har HYMN operert i Oslos undergrunn som et av fedrelandets få, to-hodete, fire hånds-arbeidende riffbeist. Markus Støles hardtslående dundring kombinert med Ole Rokseths massive, seriekoblede lydvegg og hensynsløse skrik, gir rettferd til utrykket «less is more». Med en fartstid preget av utblåsninger på en rekke småklubber, etablerte scener, festivaler og obskure mellomeuropeiske avkroker, en langstrukket skriveperiode og en intens live-session, har det hele endelig kokt ned til en debutskive titulert, Perish. Et lydspor til apokalypsen og en hymne til det uendelige.

Facebook: https://www.facebook.com/HYMN-214614995268230/
Soundcloud: https://soundcloud.com/svart-records/hymn-spectre

– BARREN WOMB – (Støyrock/country/hardcore)
Siden sin spede begynelse på tampen av 2011 har den finsk-norske duoen Barren Womb holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av Punk ‘n’ Roll og Svart Countrystøy.

Gjennom utrettelig turnering har bandet knust seg vei inn i undergrunnen og fått et velfortjent rykte på seg for å være en forrykende liveopplevelse. Her piskes blodsprengte gitarer sammen med bombastiske trommer for å danne bakteppe til snerrende dommedagsprofetier og historier fra livets skyggeside. To høres ut som ti når primitiv dynamikk og riffets kraft utnyttes til det fulle.

Duoen har tidligere turnert USA og Europa flere ganger, hvor de har delt scener med blant andre Entombed A.D, Voivod, Deafheaven, NoMeansNo og Årabrot, og spilt på festivaler som SXSW, Tallinn Music Week, Øya og Pstereo.

http://facebook.com/barrenwomb
http://soundcloud.com/barren-womb

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
25 februar, 2017
Tid
21:00
Kostnad:
100kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1917003908531533/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden