Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jorunn Hodne (med Halden-venner) på Bryggerhuset

26 april kl. 22:00

På denne konserten tar Jorunn med seg blant annet Haldens Siv Langøy.

Jorunn Forteller:

Jeg har skrevet låter i ti år, og stått på scenen i 15. Som kulturjournalist i lokal-TV, intervjuet jeg i mange år diverse artister, og innså til slutt at jeg heller ville være på den andre siden. Jeg hadde min egen historie å fortelle.,

Nå har jeg herjet rundt en stund, gitt ut tre album, og gjort noen turneer med bandet. I mellomtiden har jeg studert jazzimprovisasjon, og hatt to sentrale roller i teaterstykker. “Sonny”, som gikk i tre sesonger på Rogaland Teater, gjestet også scenen på Den Norske Opera.

OM MUSIKKEN

De seneste årene har jeg vært to ganger i Nashville for å spille inn materiale i to forskjellige studioer. Første gang et par singler, siste gang et helt album. Det ble først utgitt i fysisk format, og 18. august 2017 fikk “On A Day Like This” digital distribusjon via Phonofile. Halvparten av stoffet har jeg skrevet selv, men en av de siste singlene “Car Crash” må blant andre Boots Ottestad ta skylda for. Resten er håndplukket fra kataloger til profesjonelle låtskrivere som blant annet Jeff Cohen (lang rekker låter til div. film og TV-serier som Desperate Housewifes, The Simpsons etc.), Jimmy Lagnefors (filmmusikk til flere svenske block busters som Solstorm, Bröllopsfotografen og Tjenare kungen) og Arne Hovda (Tim McGraw, Thomas Dybdahl).

Venner i musikkbransjen i Nashville hooket meg opp med produsent og eier av Smoakstack studio, Paul Moak (Grammy-nominert/ASCAP award vinner). De to singlene som ble spilt inn der ga mersmak. Året etter dro jeg til Nashville for å fullføre albumet, denne gang i Beaird Music Group, anbefalt av Jeff Cohen, som er medforfatter på en av låtene.

ANMELDELSER

Responsen så langt har vært overveldende, både publikum og kritikere lar seg begeistre av det nye stoffet fra Nashville. Musikken taler for seg, den er lett å like, ærlig og gjennomført. Terningen til Stavanger Aftenblad landet på fem, og journalisten skriver: – “Hodne imponerer med sine egne sanger. Ikke minst i måten hun framfører dem på.

Nettavisen: -“Hodnes litt djupe, men svært personlige stemme bærer dette stoffet fram på et ypperlig vis. Musikk skapt av folk med hjerte for dette.”

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
26 april
Tid
22:00
Hendelse Kategori: