Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jensengruppen- En reise i tid og dobbeltrom

9 mai, 2015 kl. 22:00

200kr

Husker du sangen Lille Johannes, komponert av Rune Jensen? Den lå fjorten uker på Norsktoppen, og ble hyppig spilt på radio for noen år tilbake. Nå er Jensen tilbake som administrerende direktør i Jensengruppen.
–Nå vil vi inn på dobbeltrommet til folk, det er der de viktige avgjørelsene blir tatt, mener Jensen . Han synger, spiller piano og har med seg Espen Hauge fra Stokke på bass og Jon Rosslund fra Høyjord på trommer. Jon trommis har også laget melodien til Erik Bye’s «Vår beste dag», så komponistkompetansen er i høyeste grad tilstede i Jensengruppen-konsernet.
De beskriver sin musikk som «visefunk fra Vestfold», og det er Jensen som står for de fleste låtene.
-Mange av låtene våre handler om parforhold som har vart en stund, og da dukker det etterhvert opp ting som står med liten skrift på livets bruksanvisning, humrer han.
Du har kanskje hørt en av singlene deres på radio allerede. –«I En Sang» handler om gutta som skryter av jentene,selv om ikke alle jenter er like fornøyd med seg selv, forklarerJensen. I andre enden av skalaen er «Puta Mi». –Her er det faktisk snakk om en fyr som tar dama si for gitt, og han blir selvfølgelig innhentet av livets blues allerede før siste verset har begynt!
-Videoversjoner av disse låtene er lagt ut på Youtube, og alle låtene våre er tilgjengelig på nettet og på vår facebookside, forteller gutta i Jensengruppen.
Jensengruppen innfører «Intensjonsavtalen om et inkluderende musikkliv».
– Vi gleder oss til å spille de nye låtene live for et publikum, sier direktøren. – Og som det ansvarlige konsernet Jensengruppen er, har vi innført intensjonsavtalen om et inkluderende musikkliv, smiler Jensen. – Vi har alltid med et ekstra instrument på scenen på konsertene våre, og ber opp en fra publikum til å delta på en utvalgt låt, forklarer han. – Og det blir som regel ganske bra, og ganske moro!

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
9 mai, 2015
Tid
22:00
Kostnad:
200kr
Hendelse Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bryggerhusetsyd/

Arrangør

Bryggerhuset
Telefon:
69 19 56 44
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bryggerhusetsyd

Sted

Bryggerhuset
Storgt 2a
Halden, 1776
+ Google Map
Telefon:
69 19 56 44
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bryggerhusetsyd