Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Huma Luma + Radio Luxemburg på Feelgood

28 april, 2018 kl. 21:00

HUMA LUMA

Huma Luma er et indie-rock band basert i Halden. De spiller høy, riffbasert rock n´ roll og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier og feite akkorder. Bandet ble satt sammen av Karoline Stenberg Henriksen for å akkompagnere hennes nokså uskyldige ballader, noe som etterhvert utviklet seg til et mer energisk format. Inspirasjonslisten er lang, men man kan trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar og backing vokal, Jørgen Nilsen på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth og vokal.

Huma Luma søker mot det dynamiske, obskure og energiske i 60- og 70-talls garasje-rock, men blander også inn et mer moderne «indie»-uttrykk med friske progresjoner.

Huma Luma har siden sin oppstart i 2015 spilt på bl. annet John Dee, Høyvikfestivalen, St. Croix, Càfe Sør og Kanonrock. De er signet hos Athletic Records og holder for tiden på med sitt debutalbum.

RADIO LUXEMBURG

RL startet opp 5. juni 2017 og spiller rock med inspirasjon av funk og blues. Bandet består av Dennis Pedersen på vokal, Adrian Bjerketvedt på gitar, Thomas Gjerlaugsen på bass og Vegard Bogen på trommer. Siden 5. juni har de hatt 5 konserter med veldig gode tilbakemeldinger, sluppet en EP som heter Fem Flate som ble sluppet digitalt og jobber for øyeblikk med sitt første full-lengde album.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
28 april, 2018
Tid
21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/590453128013486/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden