Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

GNIDA + Befouled

19 januar, 2019 kl. 20:00

THE SLAUGHTER HIGH TOUR kommer til HALDEN!

Etter Polen, Tyskland, Holland og Sverige fortsetter metal tourneen mot Norge!
Lørdag den 19. januar 2019 kommer GNIDA (PL) og Befouled (NO) til Halden og setter Vannvogna Konsert & Kunsthall i fyr med noe av den tyngste og raskeste musikken dere kan noensinne få mulighet til å oppleve!

GNIDA – PL (https://www.facebook.com/gnidagrindcore) betyr ‘bastard’, ‘asshole’, ‘son of a bitch’, ‘louse’, ‘nit’ og dette blir du enig med etter du har opplevd GNIDA spille live!
Bandet ble oppfunnet i 2010 av Lucass (Insidious Disease, Mork) og Sirius (Thy Disease, Decapitated). Rett etter de første konsertene fikk bandet mulighet å spille på Wacken Open Air sammen med bands som Meshuggah, Rammstein, Alice Cooper, Fear Factory, Nightwish, Deep Purple og mange andre store band. Med 2 skiver ute og den tredje på vei (!) har GNIDA etablert en sterk posisjon i grindcore-genren.
Gjennom hele ‘The SLAUGHTER HIGH Tour 2019’ bandet skal presentere sanger fra alle 3 album! Det blir ikke annerledes på Vannvogna!

GNIDA er:

Lucass – Trommer
Sirius – Vokal
JP II – Gitar
B XVI – Bas
————————————————————————————-

Befouled (https://www.facebook.com/Befouled) syr sammen dødsmetal som lukter gravkammer. Musikken og lyden er inspirert av band som Entombed, Dismember og Grave. Befouled har eksistert siden 2015. Da ga de ut ep`en «Old Broken Bones» og spilte på Vulkan Arena under Inferno festivalen. De signerte med det franske plateselskapet Great Dane Records og ga ut full lengderen «Refuse to Rot».
Befouled prøver ikke å finne på kruttet på nytt, men fyrer av en del tønner med gammelt krutt som en hyllest til den gamle Death Metal sjangeren som herjet tidlig på 90-tallet. Forvent ikke annet enn upolert råskap satt i system.

Befouled er:

Fredrik W. Aas: Vokal
Robin Larsen: Gitar
Bjørn U. Pettersen: Gitar
Henning Haugen: Trommer
Ole Olsen: Bass

Billetter: https://www.ticketmaster.no/venue/vannvogna-kulturhusempty-spacehaldenempty-spacebilletter/hvku/112

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
19 januar, 2019
Tid
20:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/773974229615746/