Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

For the Love of Ivy + Boogietraps

8 april, 2017 kl. 21:00

F o r T h e L o v e O f I v y
mentally challenged rock ‘n’ roll

For The Love Of Ivy, har vært et omsnakket innslag i Oslos undergrunnscene siden starten for to år siden. Det som begynte som en tilfeldig opptreden med tre The Cramps-låter i utdrikningslaget til en felles venn, utviklet seg raskt til å bli en fast trio med inspirasjon fra punk, rockabilly, blues og magedans der det visuelle hele tiden har vært like viktig som musikken. For The Love Of Ivy signerte kontrakt med Big Day Records i 2017 og er klare for å slippe sin første EP 3.april på 7″ vinyl og digitalt.

Selv om fokus nå fremst ligger på egenkomponert materiale ligger det å tolke andres låter fortsatt bandet varmt om hjertet. Med kun én gitarist, en vokalist og en trommis med bare en gulvtam som utgangspunkt, utforsker bandet hvor stort lydbilde det går an å skape med minimalt av utstyr.

For The Love Of Ivy har spilt på en rekke punk- og garagerock-festivaler og turnért hyppig på rockeklubber i Norge de siste par årene, i tillegg til at de har gjort diverse supportjobber for band som The Dogs og Los Plantronics.

Musikken er spilt inn på Sinsen Sonic, mikset av Martin «Konie» Ehrencrona (Les Big Byrd og Viagra Boys) og mastret av Daniel Husayn (Red Dons og Thee Spivs) ved North London Bomb Factory Mastering.

Spotify: https://play.spotify.com/artist/6UqcgHVnRP1T1X4ceWWM3j
Facebook: http://tinyurl.com/jl6r4zs
Instagram: http://tinyurl.com/zo375gz
YouTube: http://tinyurl.com/jtm7eze

THE BOOGIETRAPS er en gjeng garasjerockere fra Halden som ønsker å minne folket om hva rock’n’roll egentlig dreier seg om. De spiller kjapp og kontant garasjepunk med nikk til band som The Sonics, The Fuzztones, The Dictators, The Devil Dogs og The Cynics.

The Boogietraps består av fire meget rutinerte karer: Magnum står for vokal og galskap, Nils Tempo spiller gitar for to, og Ulf Rasken og Olle Hov holder et stødig komp på henholdsvis bass og trommer.

Medlemmene vært å finne i utallige andre bandkonstellasjoner i løpet av åra, men mye av den musikalske ballasten til The Boogietraps kan spores tilbake til den mer rocka delen av The Basement Brats. The Basement Brats var et surf punk/power pop-band fra Halden som startet allerede i 1990, og etter hvert ble større i Mellom-Europa enn i Norge. De turnerte i Tyskland, Belgia, Frankrike og Spania, ga ut skiver i Europa, USA og Japan, og var med på mange av 90-tallets samleplater rundt om i verden. Blant andre band i The Boogietraps’ slektstre finner vi navn som The Twang-O-Matics (fortsatt ytterst oppegående), Caroline & The Treats, The Nuggets, Howlin’ Mama, Onkel Tuka, Dammit, Deluxe 66, Dieseldyra og Blaff.

“Deadly Donna”, bandets debututgivelse, har tre spor som på en god måte representerer bandets energiske liverepertoar – fra rock’n’roll-festen i tittelsporet via den fengende “High Hopes” til den agressive energien i “Make My Day”.

Vi garanterer et overskudd av energi og trøkk når The Boogietraps går på scena

Første band på 22.00
Andre band på 23.00

Døra åpner 21.00
KUN KONTANTER. KR.150,-

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
8 april, 2017
Tid
21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/215115955621768/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden