Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Dukketeater: Den grønne ridder

28 april, 2018 kl. 11:30 - 12:00

|Gjentakende Hendelse (Se alle)

One event on 3 juli, 2020 at 13:30

Pianostredet Figurteater er en nyoppstartet friteatergruppe som jobber med å lage gode og underholdene dukketeaterforestillinger for barn i alle aldere. Nå er vi i full gang med å produsere en ny forestilling for barnehagebarn.

DEN GRØNNE RIDDER!
Forestillingen baserer seg på et gammelt folkeeventyr, med samme navn, samlet inn av Asbjørnsen og Moe. Hovedpersonen i forestillingen tar oss med inn på hans barnerom. Der han forteller at det beste han viste da han var liten var å bli lest for. Spesielt morsomt var det når foreldrene hans fortalte eventyr!

Han så handlingen for seg og skapte sin egen verden i fantasien. Etter at han hadde hørt eventyrene, så pleide han å leke dem ut. Soverommet forandret seg plutselig til de merkeligste steder. Leker og gjenstander kom også plutselig til live!

Det er her vår forestilling begynner. Dere blir dratt inn i leken foran øynene til det lekene barnet. Vi får møte prinsesser,konger, stesøstre den onde stemoren, prinser, riddere og mye mer.

Så ta turen til Halden Bibliotek. ta med deg bestemor, oldemor barnebarn, søstre, mødre, onkel, tanter, bror, fetter kompis, far og kusine og få med deg den «Grønne Ridder».

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
28 april, 2018
Tid
11:30 - 12:00
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/983273315156410/

Sted

Halden bibliotek
Tordenskjoldsgate 1 1776 + Google Map
Telefon:
69 17 47 70
Hjemmeside:
https://halden.bib.no