Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Demensaksjonen 2019

20 september, 2019 kl. 12:00 - 17:00

Høsten er en travel tid for Demensforeningen. Pårørende caféer på Sanitetshuset, Pårørendeskole på Bergheim i samarbeid med Halden kommune begynner 19. sept. og bøsseaksjon i uke 38, Demensuka.
I perioden 18-21 september vil flere husstander i Halden få besøk av ungdomsskoleelever som kommer med bøsser! Innsamlingen går til forskning på de forskjellige demenssykdommene for å finne årsaker og ev en kur. Alle som har eller har hatt en nær person med demens vet at det trenges mer forskning slik at vi også kan lette denne sykdommen, både for de som er rammet og deres pårørende. Elevene kan ikke dekke alle områder – men alle kan sende VIPPS 573402 eller sms SAMMEN til 2216 (50kr).
Fredag 20.september er det stand på Tista senter fra kl. 12.00. Der er det mulig å få en prat med oss i foreningen og demenskoordinator vil også være innom. Vi har mye materiell som gir god informasjon. Varaordfører Anne-Karin Holm vil åpne dagen for oss. Vi har også med elever der som går med bøsser i senteret.

Mandag 23.september kl. 19.00 kommer overlege Peter Bekkhus-Wetterberg, leder på hukommelsesklinikken ved Ullevål universitetssykehus, til auditoriet på Halden videregående skole, Porsnes. Han har vært i Halden tre ganger før og i høst vil temaet være: Atferdsproblemer ved demens.

Vi håper at mange stiller opp rundt disse arrangementer både ved å delta og å gi støtte til bøsseaksjonen!
Bilde:
Strupe ungdomsskole:
Bak fra venstre: Cathrine Jørgensen, Amalie Grønli, Live Hedin, Martine Agnalt, Elin Olsen, Amina Hrnjic
Foran fra venstre:Dilana Ugur, Elise Thowsen

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
20 september, 2019
Tid
12:00 - 17:00
Hendelse Kategori:

Sted

Tista Senter
Walkers Gate 4
Halden, 1771
Hjemmeside:
http://www.tistasenter.no/