Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Cornelis och damerna

7 april, 2017 kl. 19:00 - 20:30

I 2017 er det 30 år siden Cornelis Vreeswijk døde.

Konserten «CORNELIS OCH DAMERNA» er en hyllest til – og basert på den folkekjære svensk-hollandske visekunsteren, bohemen, skandalemannen og kvinneforføreren Cornelis Vreeswijks udødelige sanger.

Mange artister har gjennom årene tolket Vreeswijks vakre viser og de fleste skandinavere har et nært forhold hans musikk. En stor stjerne på mange scener i flere tiår med kritikerroste album og gullplater i inn- og utland. Men også en kompleks mann med mange mørke sider. Skandaler og nederlag fulgte Cornelis og mange historier fortelles om Nordens store visesanger.

I konserten/forestillingen fokuseres det på de mange kvinnene i Cornelis Vreeswijks liv. Han sang mange duetter med Sveriges fremste kvinnelige artister og hans tallrike forhold til kvinner i privatlivet var både kjærlighetsfylte og ofte komplekse. Hans musikalske skildringer av forelskelse, romantikk og kjærlighetssorg griper oss alle.

I denne forestillingen tar sangerinnen JENNY JENSSEN og ex-Turboneger & skuespiller HANS-ERIK DYVIK HUSBY oss med på en reise gjennom Cornelis´musikk og liv i forhold til damene. Sammen synger de en rekke kjente og kjære Vreesvijk låter og som Cornelis sang som duetter med sine damer. Det blir en varm og humoristisk forestilling med de kjæreste melodiene og lystige anekdoter fra Mester Cee´s liv!

Med seg på scenen har Hans-Erik og Jenny musikerne
Svein Erik Hvidsten, div. gitarer – kapellmester, Torstein Kinn, kontra- og el.bass samt Julie F. Tungevåg, keyboard og trekkspill.

Konserten starter på annonsert tidspunkt. Det er ikke pause i konserten. Det er togforbindelse til Oslo og Østfoldbyene.
Siste tog går kl 22.00.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
7 april, 2017
Tid
19:00 - 20:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://bryggakultursal.no/program/cornelis-och-damerna

Arrangør

Brygga Kultursal
Telefon:
41 75 39 00
Hjemmeside:
http://bryggakultursal.no/

Sted

Brygga kultursal
Tollbugata 4
Halden, Østfold 1776 Norge
+ Google Map
Telefon:
41 75 39 00
Hjemmeside:
www.bryggakultursal.no