Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Black Debbath + Support 1234 // Feelgood

16 februar kl. 21:00

Det har hersket det reneste kaos i norsk offentlighet den siste tida. Politikernes grenseløse kåthet har spilt dem fullstendig ut over sidelinja, mens mediene fortaper seg i alskens uvesentligheter på jakt etter klikk og kontrovers. Verden står i brann og alle ser ut til å gi faen. Savnet av en styrende, moden og besluttsom hånd er påtakegelig, og folk har spurt seg : Hvor er Debbath ? Den femte statsmakt ? Har de glemt oss ? Mange har grått.

Men, neida! Debbath har ikke glemt. Debbath har bare hvilt seg litt og samlet krefter til nok et frontalangrep på en stat som har tapt sine idealer, en offentlig debatt som utarter og en presse som sover der den i det minste burde ha vært halvvåken.

26. oktober vendte veteranene BLACK DEBBATH tilbake med sitt åttende album NORSK BARSK METAL

Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med «Legg monarkiet ut på anbud», de påpeker behovet for «etniske reningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn» og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med «Hele Norge roper ulv!» Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting.

Aldersgrense 18 år.

Del artikkelen:

Detaljer

Dato:
16 februar
Tid
21:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/356100991808777/

Sted

Feelgood Halden
Storgt 11
Halden, 1776
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/feelgoodhalden