Julemarked på Vannvogna

Pressemelding fra Vannvogna: Lørdag 5. desember blir det Julemarked i trygge omgivelser på Vannvogna Konsert & Kunsthall.

Mange julemarkeder blir avlyst i år, og både de som vil selge sine produkter og de som vil kjøpe noe til jul savner de mulighetene i år. Vi sørger for smittevern på høyt nivå og  har lagt opp til trygg handel på Vannvogna.

Følgende utstillere kommer på julemarkedet:

Nina-Merethe Kasbo-Eilertsen skal selge munnbind, vannbærervotter og litt annet.

Merethe Kristiansen selger heklede dukker og litt annet.

Jeanette Brostigen selger håndlagde papirrelaterte produkter, som sjokoladeesker, tennbriketter, lys, glass, kort med mer. Hennes venninne Ann-Christin Werket selger heklede tepper og 3D-perlede bilder.

Sverre Marthinussen skal selge musikalske instrumenter og tilbehør. Tre proffe musikere skal teste instrumentene og spille julemusikk rundt 13:00 og 15:00.

Jan Vardøen, som er kjent restaurantgründer og filmregissør, skal selge en av sine bøker:  Den store norske glemmeboka – om nisser, troll og vetter – og kanskje noen andre bøker også. (Hans splitter nye spillefilm vises på Aladdin kino kl. 18:00).

Thor Øivind Hansen, kjent som LedurThor lager og selger tøffe lærvarer håndlaget som belter, vesker, ryggsekker.

Varer fra LedurThor.

Følgende kunstnere vil selge ut sin kunst på markedet:  Johannes Tvedt, Åse Næss og Knut Gustav Skjeklesæther.

Knut Gustav Skjeklesæther skal selge sine bilder på markedet.

Tommy Hansen, også kjent som Tommis skal selge Sarah Bernard-kaker.

Tommy Hansen skal selge Sarah Bernard på markedet på Vannvogna lørdag.

Saphir Bliss Klevmo er akrylkunstner og motedesigner og har startet et nytt merke med ECO-vennlige T-skjorter av høy kvalitet. Hver t-skjorte har et trykk med hennes kunst på, men det er mulig å kjøpe en vanlig også. Merket heter “We Come From Art”

Saphir Bliss Klevmo med egenlaga T-skjorte.

Det blir også mulig å kjøpe kransekaker som Karsten Svendsen skal selge for sin datter, Kari Annette Svendsen.

I Storgata på nordsiden er det flere andre butikker man kan oppsøke: Nål og tråd, Alle Tiders gave & interiør, Norli KøhnStrikkeholdeplassen, Apotek1 Svanen Halden.

Lunsj, middag, kaffe, te og kaker kan nytes på Pollys, Erlandsen Conditori  og Dickens.

Slik vil markedet avvikles:

Inngang er gratis, men billetter bør reserveres på Hoopla.

Døren på hjørnet åpnes kl. 12:55  og de første 35 besøkende som reserverte billett til kl. 13:00 skal slippes inn. Neste innslipp blir kl. 13:30, også 14:00, 14:30, osv. Det er også mulig å komme inn uten billett, men vi kan da ikke garantere at man kommer inn uten ventetid. Markedet foregår i hele lokalet, og man forlater markedet gjennom døren i bakgården. Dersom man vil tilbake til markedet igjen kan man gå rundt bygget og gå inn på nytt.

Alle utstillere skal ha munnbind, og vi ber alle besøkende om å bruke munnbind.

Vi ønsker å fortsette å lage arrangementer som folk vil ha glede av til tross for koronatiden, så vi prøver å holde koken og forholde oss til korona-restriksjonene så godt det lar seg gjøre. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer