Julekonsert med Knut Anders Sørum og Det Norske Blåseensemble

Torsdag blir det lun og elegant julestemning i solid crooner-innpakning når Knut Anders Sørum synger julen inn med Blåseensemblet i Brygga kultursal.

Torsdag og fredag denne uken byr vi på varme toner og lun julestemning i Brygga kultursal. Med oss har vi den trivelige totningen med den vakre stemmen – Knut Anders Sørum.

Mannen med den store stemmen har sjarmert seg inn i hjertene til folk gjennom en årrekke. Høsten 2016 gikk han helt til topps i NRKs «Stjernekamp» og sørget for at folk hjemme i stuene satt tacoen i halsen, da totningen med soul i røsten klemte til i Puccinis Nessum Dorma.

Nå er det imidlertid julestemning som gjelder, og ifølge Knut Anders selv har det aldri vært en jul uten Alf Prøysen. Når det er sagt tør vi å håpe på at det blir innslag av tradisjonsrik visekunst, i knippet av favoritter Knut Anders har plukket ut for anledningen. Blant disse finner vi også den vakre sangen Uten deg som han skrev sammen med Lewi Bergrud til inntekt for Frelsesarmeen, i 2018. Han er glad i å synge på dialekt, Knut Anders, som har et Prøysen-album (2010), et soulalbum (2013) etterfulgt av ytterligere to album (2016 og 2019) på merittlisten. Alle kritikerroste og alle på vaskeekte totning.

Det Norske Blåseensemble og Knut Anders Sørum gleder seg til å drysse musikalsk julestemning på høytidsstemte østfoldinger fra bygd og fra by – i en lun og vakkert julegaveinnpakket konsert.

Medvirkende
Dirigent: Lars Erik Gudim

Solist: Knut Anders Sørum
Det Norske Blåseensemble

Konserten starter klokken 19, og billetter kan du finne her.

Kommentarer

kommentarer