Julegateåpningen avsluttes med konsert

Immanuels kirke er et fint sted å avslutte Julegateåpninga, frister torsdagsgruppa. Else-Marie Andersen Guldahl er konferansier for et variert program.

Torsdag 26.november kl 19 tennes julegatene i Halden sentrum. En time senere inviterer Torsdagsgruppa til konsert i Immanuels kirke.
Torsdagsgruppa er en gjeng med psykisk utviklingshemning som arrangerer kafe i Konservativens Black Box hver torsdag. Det er opp mot 100 besøkende på disse kafekveldene. En kveld i fjor vinter kom ideen opp om å gjøre som Tangerudbakken borettslag og arrangere en julekonsert i Halden. Kirkens Bymisjon er valgt til å motta det som blir av overskudd etter konserten.

Thore Pettersen var en av de først artistene som takket ja til å delta på dugnaden.
Nadja Juslin er svensk gjest fra Strömstad. Hun har vunnet lokale talentkonkurranser i Bohuslän, har nå flyttet til Stockholm og blant annet deltatt i svensk Idol i høst.
BRA-Bandet ble startet i 1989 på Bøkevangen, og har dermed holdt på i 25 år. De ble fort en del av Dissimilis, organisasjonen for band med medlemmer som har psykisk utviklingshemning. I høst har mandagsøvelsene blitt brukt til å øve inn julesanger som skal fremføres i kirken.

White Label er aktuelle med sangen «My White Lady» om Den Hvite Dame, byens eget festningsspøkelse.
Det blir julelåter i mer rockete fremførelser. Bandet Same Name spiller pop-rock. På sin CD er Nadja Juslin gjestevokalist på noen sanger, kanskje vi får høre de sammen også denne kvelden.

Billetter får du kjøpt på Pedalen kafe, Halden stasjon og på Edderkoppen gavemakeri, Kr. Augustsgate 7 (ved Rødsberg ungdomsskole). Billett kan også kjøpes ved inngangen til kirken før konserten.

Det er Leif Erling Kristiansen og Trine Kristiansen, som jobber sammen med torsdagsguppa med forberedelsene til konserten, som er intervjuet av Terje Vidar Høvik.

Kommentarer

kommentarer