Julegateåpning på torsdag 

Handel i Halden inviterer til en hyggelig ettermiddag i sentrum! Fra klokken 16 og utover fyller vi sentrum med aktivitet for store og små. I gågata blir det salgsboder av forskjellig slag, og flere lokale foreninger stiller med stands.

Brød og Vann har rigget til julemarked i bakgården, og de fleste sentrumsbutikkene frister med gode tilbud og holder langåpent til klokken 20. Tista Senter har langåpent helt til klokken 22 på torsdag.

-Jeg er veldig glad for at så mange har lyst å være med å bidra til god stemning i sentrum under julegateåpningen, sier aktivitetskoordinator for Handel i Halden, Gun-Helen Johansen.

Det blir en kulturfylt kveld i sentrum, med musikk og sang i gatene det meste av kvelden; Halden og Idd Skolekorps, Mixdur og Trekkspillklubben bidrar med musikk og sang, Halden Danseskoles Showteam skal ha oppvisning, og Halden Kunstforening åpner sin salgsutstilling Haldenkunst på Vannvogna. Som avslutning på kvelden inviterer Sammen for Halden til konsert i Immanuels kirke.

Speiderne skal sørge for bålkos rundt om i byen, og på Wiels Plass og Torvet kan barna levere ønskelister til nissene. De voksne som ønsker det kan også få levere sine ønskelister altså, nissene er ganske greie sånn!

-Tradisjonen tro blir det selvsagt fyrverkeri fra festningen, forteller Gun-Helen, dette står vår eminente «oppskyter» Karsten Wiig for- vi har bedt om klarvær, og satser på å bli hørt i år!

-Jeg vil gi heder og ære til Halden Brannvesen for at de hvert år sørger for at julegatene kommer opp, avslutter Gun-Helen, det gjør mørketiden ekstra lys og koselig for oss haldensere. Jeg vil også si takk til bygartner Irene og resten av gjengen som pynter opp og gjør det så koselig rundt i byen!

Vil du se hele programmet for årets julegateåpning?

Gå inn på Handel i Haldens facebookside.

Begge foto: Handel i Halden

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer