Juleforestilling med Halden danseskole

Vi ønsker med dette å invitere dere til juleforestillinger med hele 250 danseglade elever til Halden Danseskole. Vi har i år hele fem forestillinger;
 
  • FREDAG 7. DESEMBER  –  KL.: 18:00
  • LØRDAG 8. DESEMBER  –  KL.: 12:00 & 15:00
  • SØNDAG 9. DESEMBER  –  KL.: 12:00 & 15:00
Stedet er som vanlig Black Box på Risum vgs på Iddeveien.
TRE DAGER MED SCENEPRØVER
Det er mye logistikk som skal på plass når hele tretti kurs med 250 dansere skal innta scenen med sine innøvde koreografier på Halden Danseskole. Vi må ha skikkelige sceneprøver med lys, lyd, dansematter og scenerøyk. Alt på være på plass slik at elevene skal føle seg trygge før forestilling.
LOGISTIKK LOGISTIKK LOGISTIKK
Foruten sceneprøver må vi legge til rette for at elevene våre får fine forestillingsdager, ikke bare på scenen men også backstage. Det er lenge å vente før og etter de er på scenen. Vi har hele sju backstagerom med foreldrevakter. Hvert rom har ulike aktiviteter som spill, tegning, leker, film og stillerom. Elevene kan også se forestillingen live på storskjerm i flere av backstagerommene.
Vi har pause med loddsalg, kaffe og kaker som alle skal nyte godt av. Inntektene går helt og holdent til elevkassa. Kanskje det blir Oslotur til Operaen om ikke så lenge igjen…
NESTEN UTSOLGT 
Det er få billetter igjen! Hvert år har det blitt utsolgt, og det er close race til gjentakelse.

Jeg er kjempestolte av alle elevene våre og ikke minst våre fantastiske dansepedagoger med sterk faglig tyngde og inspirerer hver eneste uke. Dansepedagoger i Halden Danseskole er:
 
  • Sara Stang Møller
  • Line Tomter Olsen
  • Marie Engen Wang-Hansen
  • Sverre Magnus Heidenberg

Foto: Erik Folkedal

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer