Juleavslutning på Rockehuset

Ungdommene på Rockehuset inviterer til juleavslutning onsdag 20. desember.

Ungdommene på Rockehuset arrangerer storstilt juleavslutning onsdag 20. desember. Huma Luma, Live Beiermann, Thor Martin m/band, samt Bergartene spiller. Bergartene er et nyoppstartet Rockehuset-band bestående av medlemmene fra The Astronomies; Amalie Lund og Magnus Kallar – i tillegg til Sandra Elise Lexander.

Huma Luma spiller på Rockehusets juleavslutning på onsdag.

Konferansier for kvelden er Mads Theodor Parton, han skal sørge for den røde tråden og den gode stemningen mellom de musikalske innslagene. Ungdommene på huset besørger gratis julegrøt, pepperkaker, kaffe og kakao til publikum.

Frivilligsentralen stiller med stand der man kan donere en slant til Jul for alle hvis man ønsker. Jul for alle er rett og slett et juleselskap for dem som ønsker noen å feire jul med, men av ulike årsaker ikke har det. Frivilligsentralen serverer julemat, og det bys på musikalsk underholdning. Dette blir det tiende året på rad med Jul for Alle for Frivilligsentralen, og interessen er større enn noen sinne for arrangementet.

Legg vekk lister og stress et par timer og bli med på juleavslutning på Rockehuset onsdag kveld. Det blir sikkert innmari julete og koselig og rockete.

“Alle er velkomne! Venner, foreldre, søsken, besteforeldre, politikere! Kom og hils og feir jul med oss!” heter det i en pressemelding fra Rockehuset.

Juleavslutningen begynner klokken 18.00.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer