Jørn Hoel til Seilhagen

Fredag 19. juli dukker Jørn Hoel opp for å synge for haldenserne i sommerlige Seilhagen!

Det er sommer, og med sommeren åpner også Seilhagen: byens sommer-oase midt i sentrum. I løpet av sommeren vil du få oppleve flere kulturelle happenings i lekre omgivelser i Seilhagen, og fredag 19. juli er det altså Jørn Hoel som står for tur.

Jørn Hoels musikk har forført hjerter gjennom flere tiår. Hans musikalske utrykk krysser mange grenser, fra soul og blues via popmusikk til latino stemninger. Publikum har i de siste årene også blitt kjent med han gjennom ulike TV-opptredener som: «Hver gang vi møtes», «Korslaget», og «Stjernekamp». I Stjernekamp fikk han vist den enorme musikalske allsidigheten han besitter, bla. rørte han publikum under sin fremførelse av opera.

I fjor var Hoel deltager i programmet «16 uker i helvete», som gikk på Discovery. Dette var et program som handlet om livsstilsendringer, hvor Jørn hadde en spennende og tydelig rolle. I vinter har han turnert landet rundt med barndomskameraten Steinar Albrigtsen, og fylt kulturhus med deres kjente og kjære sanger.

Jørn Hoel er en meget god historieforteller, med både følsomme og morsomme historier fra et levd liv. Gjennom de ulike fjernsyn og en rekke radioprogram, har man også blitt kjent med hans smittende og humør. Dette er en stor del av hans personlighet og karisma, som gjør konsertene hans til en sikker folkefavoritt.

Alle har et forhold til sangene hans enten det er gjennom hans romantiske slagere fra 80-tallet som “Har en drøm”, “Ei hand å holde i”, «Elsk mæ sakte» eller “Vi skal elske i sneen”. Eller de fengende latino-rytmene i “Lost in the tango”, “Cumbia for stive hofte” og “En blå løk”. Publikum koser seg med hans hese og karakteristiske stemme, også når han synger blues og soul som er hans bakgrunn. Mange sterke sider fra en artist som alltid leverer. Jørn Hoel er og blir en klassiker.

Konserten starter klokken 19.

Billetter til konserten finner du her!

 

 


Kommentarer

kommentarer