John R. Kjellström med band til Siste Reis

Konserter på Siste Reis er ikke som konserter alle andre steder. Her er det intimt og trangt, noe som gir publikum en helt spesiell følelse av både å komme tett på og høre musikken mye mer intenst. Lørdag kommer John R. Kjellström med band til Haldens koseligste pub.

Listen over artister og band i Halden er lang. På denne listen finner vi altså John R. Kjellström og det skal ikke mye til før vi antar at dette ikke dreier seg om en innfødt haldenser. Så hvem er John?

– Jeg er en svensk låtskriver og sanger. Jeg har bodd i Halden siden 2007, forteller han. Så han har nesten 10 års innbyggerskap i Halden bak seg.
Siden 2012 har han samarbeidet med Freddy Holm og resultatet av samarbeidet er at en plateutgivelse er like rundt hjørnet.
– Albumet er ikke gitt ut enda, men publikum skal selvfølgelig få høre noen av låtene på Siste Reis på lørdag. Det blir en slags preview-konsert!

Med seg i bandet har han Freddy Holm, Anders Svendsen (Halden Electric) på gitar, Erik Sørlie (Johnny Cane Band, Zandt Nok) på bass og Lars Hurlen (Zandt Nok) på perkusjon.
Hvor finner du inspirasjon når du lager musikk?
– Inspirasjonen kommer fra mange forskjellige ting, men man kan høre noe fra musikken til band som 16 Horsepower og Nick Cave & The Bad Seeds i det jeg lager. Musikken min kan kalles for en slags melankolsk folkerock!

Konserten med John R. Kjellström med band starter kl. 20 lørdag kveld på Siste Reis.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer