Jazz på Vannvogna

Fredag 24. mai, kl. 19:00 er det jazz på Vannvogna med Internasjonal Trio.

Dette spennende samarbeidet finner nok plassen sin i moderne jazz, men også i swingtradisjonen med røtter i blant annet bebop –  og har et unikt samspill og musikalsk utrykk. Enten det er standard-jazz og nyere jazz-komposisjoner så blir de ofte fremført med en sterk kunstnerisk nerve, tempo og med finurlige solo ofte i et intuitivt trolsk samspill.

Timothy Johnson er en norsk gitarist, basert i NYC. Han har spilt på en rekke jazzklubber som Dizzy’s Club (NYC), The 55 Bar (NYC) Scullers Jazz (Boston), Smalls (NYC), Han har bakgrunn fra både Berklee College of Music, og Manhattan School of Music, Han har mottatt mange prestisjetunge priser underveis, som Berklee Jimi Hendrix Award, NAMM Innovation Award, Juvenarte komposisjonspris, “runner up” i Lee Ritenours Dreamcatcher Competition, Bærum Kulturstipend, og master fellowship hos Norges- Amerika foreningen. Han har medvirket på innspillinger av de prisvinnende komponistene Eri Chichibu, Yoko Suzuki, samt sangeren April Varner (vinner av Ella Fitzgerald Vocal Competition)s nye utgivelse «Hummingbird», og jobber for tiden med sin egen debutplate.

Frederik Villmow er kjent i Halden, han underviser på Kulturskole  Halden, og er trommeslager. Han er født i Köln, utdannet ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim, og bosatt i Oslo. De siste årene har han samarbeidet med en rekke internasjonale musikere som Tomas Franck, Carl Winther, Vanisha Gould, Mats Holmquist Big Band, Chris Potter, og noen av landets fremste jazzmusikere.

Rodrigo Villagro er en svært dyktig kontrabassist og bassist fra Argentina, som er nå bosatt i Sarpsborg, Østfold. I tillegg har han studert med kontrabassisten Arild Andersen, er plate aktuelt med Live Sings Sassy, og har også spilt/turnert både innenlands og i utlandet sammen med utallige rekke jazzmusikere og konstellasjoner.

Billetter finner du her!

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer