Jazz in the City

Mandag 03. juni blir det Jazz in the city med Halden storband som inntar Brygga Kultursal.

Vi har valgt av flere årsaker å avholde også denne konserten i Kultursalen, vanligvis har vi mandags konsertene i Black box.  I tillegg til at Black box nå skal pusses opp og det at det er langt bedre forhold for tilhørere og oss som  musikere i Kultursalen og så er det plass til tre ganger så mange tilhørere. 

Vår faste vokalist de siste årene Margrethe Gaulin Simensen er med som solist på konserten og Bjørn Ingvaldsen er som vanlig vår musikalske leder.

Til konserten har vi lagt opp et program som vil varierer fra Jazz til Folkemusikk.  I tillegg til sangsolisten Margrethe Gaulin Simensen så vil ti av de atten musikerne i storbandet bli presentert som solister i en eller flere stykker. 

Ellers kan nevnes noen av de musikk stykker som står på programmet – Dear Old Stockholm, When You’re Gone et arrangement av trombonisten for trombone solist, Fjäriln Vingad, Hold On Be Strong (et tidligere norsk bidrag til Grand Prix) og folkemusikken representert med Dans på Tunet. Med sangsolist presenteres Fly me to the moon, Almost like being in love, og en rekke Svenske komposisjoner/arrangement som inneholder Vem vet.

Det resterende av programmet får bli flere musikalske overraskelser for tilhørerne i Kultursalen denne mandagskvelden. 

Halden storband er et meget aktivt amatør-storband i sitt femtiniende år og vil i løpet av 2020 markere 60 år med ny konsert i Brygga kultursal.  Men før dette vil de innta Kultursalen med sin julekonsert søndag 08. Desember.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer