It’s the most wonderful time of the year

It’s the most wonderful time of the year! Og ekstra vidunderlig er det denne julen når Det Norske Blåseensemble har kapret Kåre «Crooner» Conradi og mossejenta Karianne Kjærnes til å sette deg i den rette julestemningen. Konserten i Brygga Kultursal Halden er nesten utsolgt. Men dersom du er rask kan du være heldig å sikre deg en billett.  

Sangeren og skuespilleren Kåre Conradi er kjent og kjær for både ensemble og østfoldpublikummet, og er glad for å være tilbake i festningsbyen.

– Conradi-slekten kommer fra Halden! En av mine forfedre (red. anm. Johan Christian Conradi; 1755–1821), var postmester i byen i en årrekke. Jeg har mange ganger hatt lyst til å finne ut eksakt hvor han befant seg. Tråkket litt rundt i fotsporene hans, smiler Kåre oppriktig.

Karianne Kjærnes var i mange år en av landets aller mest fremtredende korister, blant annet i seks internasjonale finaler i Melodi Grand Prix. Så tok hun steget frem til scenekanten og vant alles hjerter som solist. Nå gleder hun seg til å synge juleshow i hjemfylket og for aller første gang sammen med både ensemblet og med Kåre.

– Dette blir stor stas! Jeg er så glad i julen og i julemusikk og har håndplukket egne favoritter, sier Karianne.

Sammen byr de på julesanger du har et nært og kjært forhold til, i en herlig blanding av norsk, svensk og amerikansk juletradisjon.

La deg forføre av It’s beginning to look a lot like Christmas, Christmas Waltz og Himlen i min favn. La tårene trille til Romjulsdrøm, Julekvad og Silent Night. La godfoten rykke til All I want for Christmas is you, Winter Wonderland og Let it snow.

Det Norske Blåseensembles egen Frank Brodahl er spillende leder, og Tarjei Grimsby byr på fløyelsmyke trombonetoner i den klassiske juleperlen Karl Bertil Johnsons Jul.   

Ensemblet er for anledningen styrket av Carl Bagge (piano), Hans Mathisen (gitar), Per Ekdahl (trommer) og korister.

Det er duket for en stemningsfull, virtuos og humoristisk julekonsert!

Tekst: Det Norske Blåseensemble

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer