Inviterer til Vårmønstring i Aremark

6. mai inviterer Aremark kommune og Aremark frivilligsentral til det de kaller ”Vårens vakreste eventyr”. De oppfordrer aremarkingene, og gjerne flere Østfoldinger, til å komme med det som brummer, ruller og summer.
Foto: Furulund kafe

Vårmønstringen er enkelt forklart et arrangement for både små og store som syns biler, motorsykler og annet som har motor er spennende.
– Hvem som helst som har kjøretøy kan komme og stille ut, forteller Nina Skolleborg i Aremark frivilligsentral. Tradisjonelt sett kommer det gjerne mange med amerikanske biler, men hun presiserer at det er velkomment med enda flere kjøretøy.
– Alle slags biler, motorsykler og annet som ”durer” kan stilles ut. Det hadde vært kult om det var noen ungdommer som ville stille ut bilen sin også!

En ting er at man kan få heder og ære for det man stiller ut, men de frister også med premiering av kjøretøy med flest publikumsstemmer.

I tillegg til bilutstillingen kommer flere av bedriftene og organisasjonene i regionen til å vise seg frem.
– Kirkeng Event kommer med aktiviteter som passer til både barn og voksne. NAF Halden har med seg ”Veltepetter” og man kan teste øl-briller slik at man ser hva det har å si for bilkjøringen. Jensen & Scheele skal stille ut biler og ATV-klubben skal ha demonstrasjon av ATV. Kanskje noen vil teste å kjøre også, sier Nina.
Det blir også muligheter for å gjøre et brukt-kupp på Vårmønstringa.
– Bruktstua skal ha frimarked. Her er det fortsatt mulig å melde seg på hvis man har noe man vil selge.

Hovedarrangementet er på dagtid, men siden aremarkingene er av det sosiale slaget er det mulig å være med på pubkveld på kvelden.
– Etter selve vårmønstringen blir det pub, kanskje med litt god musikk og dans til, frister Furulund kafe på sine facebooksider.

Vil du vite mer om Vårmønstringen kan du besøke facebooksidene deres her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer