Inviterer til Ta Sjansen

11.juni har du en gyllen mulighet til å få en forfriskende svømmetur i Tista med publikum som heier på deg. Den dagen inviterer HK Halden og Tista Senter til Ta Sjansen. 

Kai Henning Melberg i HK Halden forteller at de fikk gode erfaringer med å arrangere Ta Sjansen i 2015, og håper på minst like god stemning under årets arrangement. 
– I fjor fikk tilskuerne se totalt 6 farkoster sette utfor rampen for så å havne i Tista med et plask eller brak. Det skilte kun 15 hundredeler mellom første og andre båt i klassen for ”Raskeste båt”, forteller han.

De har utarbeidet et sett med kjøreregler som påmeldte deltagere og båter må forholde seg til. Der står det blant annet at farkosten ikke bør være lenger enn 2 meter og bredere enn 1,5 meter. Den bør ikke veie over 80 kg. Det er heller ikke lov å bruke noen form for motor.
– Farkosten skal holde seg flytende, men vi innser at den kan gå i stykker i det den treffer vannet, sier Melberg. Han anbefaler alle som er interessert i å stille opp i Ta Sjansen 11.juni å lese gjennom kjørereglene nøye.

Vil du vite mer om arrangementet, kjøreregler, deltakeravgift og premiering kan du trykke her.
Alt overskuddet fra arrangementet går til HK Halden.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer