Inviterer til Supersøndag

Førstkommende søndag inviterer Malin Østli Langseth til Supersøndag i de gamle lokalene til Bokhandler Andersen. Supersøndagene skal arrangeres åtte søndager i høst med forskjellige forestillinger. Først ut er Egner Cabaret.

Malin er en engasjert tobarnsmor som snakker på både inn- og utpust. Hun startet Supersøndag for et par år siden med et ønske om å gi småbarnsfamilier et kulturtilbud. Den gangen var det på Fredriksten kro.  Etter et drøyt års pause har hun nå  flyttet det til Halden sentrum.
– Jeg ønsker at dette skal være en fin aktivitet for familier på søndager. I Halden sentrum kan det også kombineres med en tur i den flotte lekeparken i Busterudparken, forteller hun.
Søndag 21.august kl. 13.00 kommer Egal Teater til Storgata 16 og med seg i bagasjen har de mange skikkelser fra Egners verden.
– Forestillingen passer for barn i alle aldre. Vi kommer til å møte blant annet Karius og Baktus, Bakermester Harepus og Kaptein Sortebill. Det blir et dykk ned i Egners fantastiske skattekiste.

14074422_10207445284674484_116559577_o

Malin er engasjert på flere måter i byens kulturliv og var også en av initiativtagerne bak oppgraderingen av lekeplassen i Busterudparken. Hun har vært på flere festivaler og forestillinger for barn for å bli inspirert. Resultatet er åtte supersøndager fremover med svært varierende innhold.
– De aller fleste forestillingene egner seg godt for alle barn opp til rundt 10 år. Noen egner seg best for de minste og andre best for de største. I tillegg kommer vi til å legge opp til en liten aktivitet etter hver forestilling, forklarer hun. Som et eksempel blir det meksikansk maskeverksted etter Trylleshowet 4. september.

Egner Cabaret er søndag 21.august kl. 13 i Storgata 16.
Billetter til Supersøndag får du kjøpt på ticketco.no.
Før og etter forestillingen selges det vafler og kaffe.

Artikkelen er betalt av Supersøndag. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer