Inviterer til kulturkveld med SiLyA

For femte gang inviterer IFE – Institutt for energiteknikk til gratiskonsert i Brygga Kultursal Halden, som en gave til byen. IFEs slagord er “Forskning for en bedre fremtid”, og ungdommen representerer nettopp fremtiden! Publikum kan forvente seg masse energi og kreative bidrag fra lokale sangtalenter og band fra Rockehuset.

I år er det Silya & The Sailors som blir headliner, og som er garantist for en heftig kveld!
Artisten og låtskriveren er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, her spares det ikke på noe. «Jeg er en miks av masse energi, liden-skap og kontraster», sier SiLyA om seg selv, og blander det beste av moderne pop, soul , rock og kaba-ret med sin unike vokal.
– Men like viktig for oss, er å tilby en scene og et stort publikum for byens unge talenter, som de vanligvis ikke har tilgang til. Derfor vil vi også i år samarbeide med Risum videregående skoles elever på musikk, dans og drama, samt band fra Rockehuset, sier IFEs kommunikasjonsrådgiver Cindy Victoria Eriksen. IFE har lange tradisjoner i Halden, og Eriksen opplever at innbyggerne er stolte av å ha av den internasjonale virksomheten i byen.

– Ved å arrangere slike kvelder, får vi gitt noe tilbake, samtidig som vi kan informere om selskapets rolle og samfunns-oppgaver sier hun.
– Forskning er en stor del av vår hverdag, og også de unge talentene forsker på et vis på egen framtid og hva de vil utvikle og satse på. Derfor er vi glad for å kunne hjelpe noen av dem på veien ved å tilby dem denne arenaen. Hun kan love en forrykende kveld, og det er allerede bare å krysse av 18. oktober i kalenderen. Dette må du bare få med deg!

Konserten er gratis. For billetter melder man seg på for å bli med i trekning av gratisbilletter. Det er maks to billetter pr. person. Påmelding vil skje via IFEs nettsider, og vi åpner opp for påmelding når det nærmer seg. Besøk vår hjemmeside: https://www.ife.no/no

Artikkelen er skrevet av  IFE – Institutt for energiteknikk.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer