Inviterer til Jul i fjøset

I helgene frem til jul inviterer Ann-Cathrin Vanay til minijulemarked på Herregårdskafeen!

Inne på Herregårdskafeen er det hektisk aktivitet torsdag kveld. Det rigges til julemarked! Kranser, tovede tøfler, strikkede votter og mye annet fint stilles opp på bord sammen med nisser og annen julepynt. Ann-Cathrin Vanay svinser mellom bordene og assisterer og hjelper utstillerne med å rigge seg til.

– Vi hadde ingen utstillinger planlagt i galleriet de siste helgene frem til jul, forteller hun, så da tenkte jeg at vi måtte finne på noe hyggelig i desember! Vi trenger det kanskje litt ekstra nå i disse dager. Folk blir jo hjemme nå i desember, de reiser ikke til Gøteborg og Oslo for en julehandel sånn som man vanligvis gjør i førjulstiden. Men folk er jo interessert i å finne på noe allikevel.

Løsningen ble å invitere et knippe flinke folk til å stille ut og selge kunst, kranser, strikkaprodukter og andre fine gaveprodukter i galleriet.

Moseprodukter til salgs på Herregårdskafeen!
Du får også kjøpt gaver til brødskiva.
Fredrik skal selge sine flotte kunstverk på Herregårdskafeen.

Hver helg frem til jul åpner Ann-Cathrin dørene for sitt vesle julemarked i det koselige galleriet både lørdag og søndag. Herregårdskaféen er naturligvis åpen samtidig med julemarkedet, der kan du få kjøpt deg en kaffe, en vaffel, et kakestykke- – eller en matbit.

– Vi kommer til å ha noe «julete» mat i kafeen i tillegg til vanlig servering, forteller Ann-Cathrin. Det blir for eksempel rugbrød med sylte, gravlaks med sennepssaus, og julegrøt til barna. Så blir det naturligvis fyr på peisen, og vi har tent juletreet. Nå mangler vi bare snø!

Men man trenger faktisk ikke snø for å få julestemning inne i Rød Herregårds gamle fjøs, her er det allerede julestemning i alle rom! Se bare her:

Jul i fjøset er altså åpent hver lørdag og søndag frem til jul, og åpningstidene er 12-16.

Smitteverntiltak er naturligvis på plass, her skal alle registreres når de kommer inn døra, og det er maks tjue besøkende inne samtidig. Håndsprit er tilgjengelig.

Her finner du Herregårdskafeen på Facebook. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer