Inviterer til Hawaii-disco!

Lørdag 14. september blir det Hawaii-disco for barn og ungdom på Ungdomssamfundet!

Lørdag åpner Mikaela Røstadli Dahl og de andre frivillige på Ungdomssamfundet dørene og lager Hawaii-disco på Ungdomssamfundet.

-Vi gjør om Ungdomssamfundet til Hawaii og går all in med årets råeste tema discotek for ungdommer, sier Mikaela. Det blir DJ, kiosk med paraply”drinker”, photobooth, konkurranser og mye mye mer.

 

Velkommen til Hawaii på Ungdomssamfundet lørdag!
Som vanlig deler Mikaela sine arrangementer i to bolker; ett for barneskolebarn og ett for ungdommer. Åpningstidene blir som følger:

4.-7. klasse – 18:00-20:00
8. kl. – 18 år – 20:30 – 22:30

Arrangementet er selvfølgelig rusfritt.

-Vi ønsker å gi ungdommene i Halden et helgetilbud, sier Mikaela, for å unngå hjemme alene-fester. Her kan de kose seg med venner, danse, høre på musikk og ha det gøy i trygge omgivelser med voksent oppsyn uten alkohol. Det blir lagt vekt på godt vakthold, for å unngå uønskede hendelser.

Her er det bare å finne frem Hawaii-skjorta, hula hula-skjørtet og kle ungene for tropiske forhold. Det beste antrekket kåres i løpet av kvelden, og vinneren får et gavekort på Svev Trampolinepark!

-Øivind Strøm setter opp anlegg, forteller Mikaela, og ungdommene selv er DJ. Fatima Torp er DJ på Hawaii-discoen for de yngste og på Hawaii -discoen for de eldste blir det fire forskjellige ungdommer som får prøve seg som DJ.

Inngang: kr 100,-

Følg Ungdomssamfundet på Facebook da vel!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer