Inviterer til Gründercafé

Har du lyst til å starte egen bedrift eller er du en gründer som allerede har startet? Drivhuset inviterer deg til Gründercafé tirsdag kveld.

Drivhuset Østfold er en møteplass der bedriftsidéer utvikles. De har veiledningstjeneste og nettverkssamlinger for gründere og håper at flere i Halden vil inspireres til å starte eget selskap. Tirsdag kveld er det gründercafe og tema er service og kundebehandling.
– Roger Jensen og Kjell Åge Holter fra Jensen & Scheele gi oss råd om service og kundebehandling. De har mange gode tips å tenke på for gründere, forteller Hilde Marie Wold i Drivhuset.
– Jensen og Scheele er kjent for sin gode kundeservice og vi ser frem imot å høre hvilke råd de kan gi oss om dette. Det vil også være anledning til å stille spørsmål. Dette er en mulighet for grundere å stille seg spørsmålene om hva slags servicestrategi dere skal ha.

Gründerkafeen arrangeres av DNB, Halden kommune, Smart Innovation Østfold og Drivhuset Østfold.
– Målet med Gründercafé er å lære om nyttige verktøy i oppstartsfasen og dele erfaringer med hverandre. Alt er selvfølgelig gratis også enkel bevertning.

Gründerkafeen 23. mai er kl. 18 på Fabian.

Ønsker du å vite mer om Drivhuset og deres arrangementer? Facebooksiden deres finner du her. (link)

Kommentarer

kommentarer