Inviterer til audition

I fjor fikk ikke haldenserne gleden det er å oppleve en forestilling av Juleselskapet i Fredrikshald teater, men i år er de tilbake igjen. Denne gangen er det Oliver Twist som står på plakaten og forberedelsene er godt i gang.
Toppfoto: Fra en tidligere forestilling med Juleselskapet

Vi har ikke mer enn rukket å nærme oss årets første vårmåned før Juleselskapet melder at de inviterer til audition. Anledningen er at de skal sette opp musikalen Oliver Twist med premiere 24. november 2017.
I fjor ble det ingen forestilling på grunn av omorganisering, men nå er de klare igjen.
– Juleselskapet består av de samme aktørene og har samme ånd som før. Vi skal fortsette å være en tradisjonsbærer hvor samhandling på tvers av generasjonene står sentralt. En arena hvor barn og voksne leker og lærer sammen, med det formål å skape magiske teateropplevelser i Fredrikshald Teater i førjulstiden. Å være denne arenaen som skaper minner og tilhørighet til de unike omgivelsene som Teateret byr på, er en av Juleselskapets fremste oppgaver, skrev de før jul på sine facebooksider.

De beskriver seg selv som et venners venner-selskap.
– Juleselskapet består av venner og venners venner gjennom 25 år som har en felles interesse av å spille teater, synge og ikke minst leke på scenen. Alderen på denne gruppen spenner fra 4 til 70 år og fellesnevneren er gleden med å opptre, å skape noe gøy for publikum og oss selv.

Oliver Twist er en roman som har overlevd generasjoner og som har blitt dramatisert, filmet og fremført som musikal mange ganger. Romanen ble skrevet av Charles Dickens i 1838 og i 2017 skal haldenserne få stifte nærmerebekjentskap med historien.

Nå har de lagt ut informasjon om at de ønsker gutter velkommen til audition. Datoen er 12. mars og de søker etter en gutt i 10-14 års-alderen for rollen som Oliver Twist og en gutt i 12-16 års-alderen i rollen som Dodger.
– På audition vil vi høre alle synge den samme sangen, skriver de. Informasjon om sangen og opplegget får man hvis man melder seg på til Gro Janet Haug Mo ( gro_mo@ostfoldfk.no )

Les mer om Juleselskapet her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer