Ida, Anne og Living Alma

I morgen kveld inviterer Brygga kultursal til konsert med både lokal og nasjonal valør. Ida Jenshus er hovednavnet på plakaten, men som support dukker både Living Alma og Anne Navestad opp.

Det lokale indiefolk-bandet Living Alma er første band ut i morgen kveld. De går på scenen klokka sju og spiller en halvtimes tid. Living Alma er Ingvild Håkonsdatter Sivertsen på vokal, Benjamin Rø Haavelsrud på gitar, Alfred Rø Haavelsrud på trommer, Jørgen Nilsen på kontrabass og Gard Lindberg Olsen på trompet. Bandet begynte som duo bestående av Ingvild og Benjamin i 2016, men har vokst seg tre medlemmer større siden den gang. Bandet beveger seg mellom sjangrene folk, blues og americana, men du finner også el-gitar, synth og mer elektriske og eksperimentelle innslag i lydbildet.

Living Alma på trappa. Foto: privat.

I halv åtte-slaget går Living Alma av scenen for å gi plass til neste lokale innslag, nemlig Anne Navestad. Anne ble musikkbadet på Bryggerhuset torsdag kveld, i anledning sin nye plate You, som kom i høst. På Bryggerhuset stilte Anne med fullt band, men i morgen kveld er det kun Anne og Terje Støldal (bass) på scenen. Anne fikk terningkast fem av Tom Skjeklesæther i HA for albumet You

Anne Navestad. Foto: Veronica Von Groningen.

Kvart over åtte går Ida Jenshus på scenen. Jenshus slapp albumet Two Worlds høsten 2017, og er omtrent midtveis i sin norgesturné med den nye plata. Countryartisten har raket med seg tre spellemannspriser i løpet av sin karriere, og har høstet mange lovord for sin melankolske trønderamericana. Med Two Worlds utforsker Ida Jenshus et nytt lydbilde, denne plata er mer nedstrippet og akustisk enn hennes tidligere utgivelser. Ida Jenshus’ karakteristiske stemme får større plass på dette albumet, som har en mer innadvendt karakter enn hennes tidligere produksjoner.

Ida, Anne og Alma altså dere, i Brygga kultursal i morgen lørdag. Billetter finner du her

Forsidefoto av Ida Jenshus: J.D. Souther.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer