I denne stunda

I dag slipper Aasmund Kaldestad singelen I denne stunda. Dersom alt går etter planen blir dette det første av mange singelslipp fremover.

Den nye låta er den første singelen i et pågående prosjekt, og den første utgivelsen der Aasmund står fram med eget navn. I 2012 ga Aasmund ut albumet Green, men den gangen under navnet The Merlin Project. I denne stunda er en kjærlighetssang.

-Sangen er en sommerlett hyllest til kjærligheten og varmen mellom oss, både den fysiske og den som kan oppstå i tanken, sier Aasmund Kaldestad. Teksten er leken og selvironisk, og oppfordrer oss til å dyrke kjærligheten her og nå.

Hør Aasmunds nyslupne låt her: 

 

Prosjektet Aasmund nå har tatt fatt på er å tonesette faren Per Olav Kaldestads dikt. Aasmund har flere tonsatte dikt liggende, så her gjelder det å følge med fremover.

Med seg på innspillingen har Aasmund hatt Freddy Holm på gitar, cello, bass, banjo og rhodes. Freddy Holm har også produsert, mikset og spilt inn låta. Magnus Buer Hansen har bidratt på trommer og perkusjon.

Aasmund Kaldestad er naturligvis også involvert i fruen Maritas eventbyråprosjekter. Han skal være guide i Maritas Ghost guiding theatre fremover, en spøkelsestur rundt i festningsområdet som eventbyrået Kruttrøyk skal tilby. Aasmund er som kjent også en av tenorene i vokalgruppen Tenorane, som har hatt en rekke opptredener både her og utaskjærs. I tillegg utfolder Aasmund seg musikalsk i vokalgruppene Jarlsberg Vokal og Østfold vokalensemble, samt også som solist ved ulike anledninger.

Foto: MA fotografene.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer