– Hyttene er helt unike

Øystein Jensen har tømt sparekontoen for å realisere ideen om campingplass i Enningdalen. Nå står den ferdig, og han gleder seg til små og store gjester kommer for å ta den i bruk.

Stikkord for Enningdalen er stillhet, ro, naturnære opplevelser og gode fiskeelver. Kombinasjonen av alt dette håper Øystein at kan fenge både norske og utenlandske turister som vil ut fra bykjernen når de er på ferie.
Bråtorp Camping står nå 8 hytter klare til å tas i bruk.
– Alt er oppe og går nå, vi mangler bare et par strøk med beis. Neste uke får vi besøk av folk som skal jobbe med jernbanen mellom Prestebakke og Kornsjø. De har leid flere av hyttene i fem uker. Så det starter bra, forteller han. Allerede har det vært pågang på bestillinger, og det er en god blanding av barnefamilier og fisketurister.

Øystein er på mange måter den perfekte campingverten. Han er over gjennomsnittet glad i å skape noe med hendene, han er serviceinnstilt, han har et godt lag med barn og han ser løsninger der mange andre ville sett problemer.
– Det er så fint her i Enningdalen, og det syns jeg flere bør oppdage. Vi kommer til å leie ut kanoer, selge fiskekort og det er plass til både campingvogner og bobiler her, sier han.
Hyttene er produsert i Litauen og Østby Trevare har bistått med å tilpasse dem etter Øysteins ønsker og innspill. Derfor er innredningen også helt unik.
– Jeg syns det er dumt at stort sett alle campinghytter består av et stort rom med både senger og kjøkkenløsning. Når man er på tur med barn vil gjerne vi voksne kunne sitte oppe selv om barna har lagt seg, men det er umulig hvis man skal både sove og sitte oppe å prate i samme rom, forklarer han. Han har selv vært rundt på en del campingplasser og har tatt med seg mye erfaring derfra når han skulle innrede hyttene på Bråtorp. Derfor endte det opp med soverom og kjøkken/stue i forskjellige rom, og en smart løsning med overkøye i stedet for tradisjonelle køyesenger.
– Hyttene er helt unike, og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på dem. Jeg tror særlig barnefamilier kommer til å sette stor pris på hvordan vi har innredet dem.

Øystein har investert i overkant av 3 millioner på campingen, og er spent på fremtiden.
– Det blir selvfølgelig spennende å se hvordan dette kommer til å fungere, og vi har allerede begynt å tenke et stykke fremover. For eksempel så tenker vi på muligheten for å utvide med et større område for campingvogner og bobiler, der vogner kan stå på fast basis.

På spørsmålet om hva de som kommer til Bråtorp camping kan se og gjøre er han kjapp med å svare.
– Her er det mange muligheter. Vi selger fiskekort for laksefiske og for Kirkevannet. Der er det abbor og gjedde. I tillegg har vi fin badestrand, og man kan leie kano eller robåt. Den blågrønne veien går forbi her, og det er mange fine steder å se på langs veien. Generelt sett er det vel bare fantasien som setter grenser!

***

I samarbeid med Bråtorp Camping vil vi gi bort en helg på en av hyttene deres til en heldig familie!
For å være med i konkurransen må du fortelle oss hvem du vil ha med deg på hyttetur eller hvem du vil gi bort premien til. Det er selvfølgelig lov til å nominere noen andre enn seg selv.

Vi trekker en vinner førstkommende søndag kl 21.

Konkurransevilkår:
Premien er overnatting i en av hyttene på Bråtorp Camping i 2 netter. Vinneren må selv medbringe mat/drikke og annet som trengs for å dra på hyttetur.
Vinneren kan selv velge helg, med forbehold om at det er ledig kapasitet.
Det er plass til 5 personer i hytten.

Konkurransen går både her og på instagramprofilen til KanDusi Halden.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer