Hyller Jerry Lee Lewis

Norsk Americana Forum hyller rockelegenden Jerry Lee Lewis med en konsert på Bryggerhuset fredag 26. oktober.

Til å feire «The last man standing» har Toini Knudtsen fått med seg den eminente pianisten Daniel Trustrup Røssing på piano og vokal,  og Anders Westhagen på gitar/vokal. Disse tre utgjør bandet sammen med Arne Ertnæs på kontrabass og Bjørn Haglund på trommer. Tom Skjeklesæther stiller som MC.

På Bryggerhuset Syd får Toini, Daniel og Anders dessuten med seg et knippe gjesteartister for å dekke Jerry Lee Lewis brede musikalske arv: de lokale rocke- og americanaheltene Kristin Solli, Morten Milde og Petter Huseby.

Det blir en breathless country- og rockekveld med A Whole Lotta Shakin’ ! Arrangementet er i regi av Norsk Americanaforum, og det er Toini Knudtsen som er musikalsk leder og en av frontfigurene. Daniel får en stor rolle på pianoet denne gangen, siden det er en av de største rockepianistene i verden som skal hylles, men det klarer han fint. Daniel har nemlig spilt over hundre jobber verden rundt med en annen rockelegende, nemlig Chuck Berry!

Denne Jerry Lee Lewis-hyllesten skal gjøres tre steder, torsdag 25/10 på Herr Nilsen i Oslo, fredag 26/10 på Bryggerhuset Syd i Halden og lørdag 27/10 på Engelsviken Brygge i Engelsviken.

Norsk Americana Forum er en ideell non-profit forening, og har som formål å fremme og ivareta Americana musikk (Country, Country-Rock, bluegrass, o.l.) og å fremme publikums og medias bevissthet om, og å bidra til kreativiteten og levedyktigheten til alle dens mange aktører i denne sjangeren. Foreningen vil produsere konserter/events samt jobbe for flere scener for utøvere i Norge. Leder for foreningen er Ottar Johansen, og i styret sitter også Tom Skjeklesæther, Claudia Scott, Bjørn Nilsen, Trine S. Andreassen og Kari Meyer.

The music of Jerry Lee Lewis altså dere, på Bryggerhuset klokka 22 fredag kveld.

CC; 220,-

Billetter kan du kjøpe her.

Kommentarer

kommentarer