Hyggelig jamming på Vannvogna

Tekst og foto: Marit Trønnes

Det ble en fin, varm og lun kveld på Vannvogna lørdag kveld. Terje Støldal på bass, Ketil Henriksen på trommer og Erlend Gjerde på tangenter inviterte til Jamsession. I lokalet var det godt med folk, og flere av Haldens musikere var tilstede. Mange av dem bidro til en underholdende kveld, mens andre kanskje sonderte litt for å muligens delta en annen gang.

Blant de som deltok var Allan Olsen på vokal og el gitar, Monne Stang Møller med sine egne fine sanger,  Markus Linge på el gitar, Finn Tore Konradsen på el gitar, Benedict Parton med akustisk gitar og sang, med Ben Bouker på overstemme. Sindre Lindhaugen med vokal og gitar, Rino Silden på vokal og gitar, Øyvind Bråthen på elgitar. Tore Bereczky på munnspill, Thomas Kaasi på gitar og Stian Moseng på vokal (rap). 

Terje Støldal er vert for jammekveldene! Her med Mikael Jensen.
Markus Linge og Finn Tore Konradsen.
Ketil Henriksen med Allan Olsen i front.

Folk koste seg, og det var lave skuldre. Nesten litt sånn venners venner kveld. 

Det var imponerende bra til ikke å ha spilt sammen før. Og kult hvordan musikerne lyttet til hverandre og byttet på fill in’s og soloer. Av og til er det morsomt å høre at alt ikke trenger å være helt perfekt. Litt befriende faktisk. Og det er helt greit. 

Øyvind Braaten jammer på Vannvogna.

Så takk til initiativtakeren, og til Tanya Stang Lund for en helt perfekt uperfekt hyggelig kveld. 

Blir spennende å se hvem som vil delta, neste gang, som er 1. oktober!

Kommentarer

kommentarer