Hvem er Nellie?

Utenfor ser det ut som en helt vanlig restaurant du kan finne ved en helt vanlig campingplass. Åpner du dørene og går inn kommer du til å bli overrasket over hva du finner. Velkommen til Nellies Place på Vassbotten!

Solen skinner fra skyfri himmel, det er søndag og sommeren er på hell. På plattingen utenfor restauranten møter vi driveren av Nellies Place, Ulf Andersson, for en prat. Gjestene strømmer på selv om det er tidlig på dagen, og det er ikke bare pensjonister som skal ha middag til  ”pensjonist-tid”.
– Vi skiller oss nok ut på mange måter med interiøret og stilen på restauranten, men kundene våre er i alle aldre. Vi har barnefamilier, ungdommer, godt voksne og pensjonister på besøk her gjennom hele året, forteller han.

Stedet åpnet i september 2013, og er et resultat av samarbeidet mellom Andersson og Bullarebygdens familjcamping. Sammen har de en unik samling av interiør fra 50- og 60-tallet som gjør restauranten til noe helt spesielt.
– Vi ønsker å gi kundene våre en god helhetsopplevelse. Atmosfæren hos oss kombinert med bra mat og unikt interiør skal gi gode minner, alt skal henge sammen, forklarer en engasjert Andersson. Det er ingen tvil om at han har lagt ned mye jobb i å få stedet til å både se ut og fungere som det gjør.
– Vi har selvfølgelig ”american style” på maten vår, særlig ribs og hamburger er populært.

IMG_1200

Sommeren har vært hektisk på Nellies Place, og positive tilbakemeldinger har strømmet på. Andersson tror det er kombinasjonen av god mat, bra underholdning og særegen stil som gjør at de har fått et godt rykte.
– Det er helt umulig å ha helt faste åpningstider utenom høysesongen når man ligger utenfor sentrum, men vi forsøker å ha åpent i helgene. Det blir også god musikk her. Tidligere har vi hatt besøk av for eksempel Lalla Hansson og Nick Borgen, sier Andersson. Han spiller selv også, og er gjerne med på å dra i gang underholdningen på kveldene.
– Vi må by på litt ekstra for at folk skal oppdage oss, men når de først har vært her kommer de gjerne tilbake.

I sommer har de hatt besøk av bileiere fra både Volvo PV-treffet, AmCar Klubben og flere andre.
– Det er mange entusiaster som kommer innom. De er veldig begeistret for stedet, og det er vi selvfølgelig glad for, sier Andersson. Han snakker gjerne om at de vil skille seg ut og at det er viktig.
– Det er ikke noe spennende med de som følger den samme stien som alle andre, da blir alt helt likt.
Vi avslutter med det mest åpenbare spørsmålet; Hvem er Nellie?
– Svaret er veldig enkelt. Nellie er min datter. Hun er 15 år, og jobber selvfølgelig her.

Vi anbefaler å følge facebooksiden til Nellies Place, der får du oppdateringer om åpningstider, menyer og underholdning.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer