Hva spiste Alv Udda?

Søndag 6. februar inviterer Foreningen Uddaspillet til seminar om 1600-tallets matkultur i Fredrikshalds Teater. 

Hva spiste Alv Udda, Peter i Vastua og Mette Meng?

Foreningen Uddaspillet inviterer lag, foreninger, skoler, næringsaktører og alle andre interesserte til seminar om 1600-tallets matkultur. Med dette ønsker de å skape engasjement omkring Uddaspillets historiske marked i Vadet under spilldagene i juni 2022. De ønsker også å inspirere til å skape aktiviteter, liv og røre i Halden og omegn i forkant av Uddaspillet, i form av matverksteder og matservering med tema fra 1600-tallet.

Seminaret ledes av Eva Narten Høberg, forsker ved Norsk institutt for bioøkonomi. Hun har erfaring fra utviklingsarbeid og undervisning innen kulturbaserte opplevelser med spesialisering innen matkultur. Hun er også initiativtaker til Uddaspillet og prosjektleder for Uddaspillets matkulturprosjekt.

Foto: Colonial Williamsburg.

Det serveres en liten smakebit fra Alv Uddas verden.

Se www.uddaspillet.no for nærmere informasjon om Uddaspillets matkulturprosjekt.

Arrangør: Foreningen Uddaspillet
Medarrangør: Østfoldmuseene Halden historiske Samlinger og
Norsk Institutt for bioøkonomi (NIBIO)

Søndag 6.2. 2022, Fredrikshalds teater, kl 14:00-17:00

Kommentarer

kommentarer