Hva skjer i vinterferien?

Mye! Det er masse moro planlagt i Haldens klubber og samlingssteder i vinterferien. De fleste aktivitetene er gratis! Se bare her:

Vinterferien starter med et stort, gratispang på Black Box lørdag 16. februar. Der blir det en hel dag med ung kultur av mange slag på kulturfestivalen Et Lys i Mørket. Det første innslaget på programmet starter klokken 13, og det siste starter klokken 21. Det blir sang, dans, skuespill og musikk. Her kan du oppleve en hel dag med kultur – aldeles gratis!

Ungdomshuset Domino har åpent som vanlig tirsdag og torsdag i vinterferien. Tirsdag 19. februar skal ungdommene på Domino få prøve noe spennende, da arrangerer nemlig ungdomsklubben tur til det nye Escape-rommet på Fredriksten hotell! Dette koster en femtilapp per hode. Tirsdag har de også gratis varmmat på huset. Torsdag arrangerer Domino gratis redesignkurs i samarbeid med Frivilligsentralen, der ungdommene kan lære å sy om gamle klær til nye fine ting.

Rockehuset holder stengt i vinterferien.

Les mer om påmelding og tidspunkter for aktivitetene på Domino på deres Facebookside.

Ungdomssamfundet har Mikaela planlagt Cupcakekurs tirsdag 19. februar! Kurset er gratis, men det er bare plass til tjue så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Klokka 16 samme dag blir det kanonballturnering på Ungdomssamfundet.

Les mer om påmelding og tidspunkter på Ungdomssamfundets Facebookside.

Møtestedet Kafé har de ikke planlagt noe spesielt for ungdommene i klubben i vinterferien, men de har åpent som vanlig. Det vil si mandag og onsdag fra 15.30 – 20.00. Her er alle ungdommer velkomne!

Halden bibliotek har de flinke ansatte planlagt en rekke aktiviteter i vinterferien! Programmet ser slik ut, og alt er gratis:

Mandag kl. 12-14 og kl. 16-18
Perleverksted

Tirsdag kl. 12-14
Papirverksted

Onsdag kl. 12-14
Perleverksted

Torsdag kl. 12-14
FIFA-turnering
(passer for barneskolebarn)

Fredag kl. 12-14
Papirverksted

Husk! Hver dag kan du spille brettspill, spille dataspill på spillrommet (ta med lånekort), treffe venner og låne film, lydbøker og bøker på biblioteket! Biblioteket har vanlige åpningstider i vinterferien.

Kjenner du noen ungdommer som har lyst til å lære seg håndarbeid? Halden Husflidlag holder gratis kurs i strikking/veving/hekling i vinterferien, både på mandag, tirsdag og onsdag. Man må melde seg på, og her gjelder også førstemann til mølla-prinsippet! Mer informasjon finner du på deres Facebookside.

Fysisk aktiv vinterferie?

For den som ønsker seg en fysisk aktiv vinterferie kan kanskje dette være av interesse: Halden idrettsråd arrangerer gratis vinterferieaktiviteter for barn hele uka! Det arrangeres to aktiviteter hver dag, og barna får servert lunsj. Halden Taxi henter og leverer barna i hallene. Og alt er gratis! Flott, eller hva? Det er fremdeles ledige plasser, meld på barna per mail her:  dagligleder.halden@irnif.no, eller på telefon 91341368.

Glad i å gå på skøyter? På Halden Ishall blir det frigåing på isen mandag-torsdag fra klokken 12:00 – 13:50!

Husk også at man kan låne vintersportsutstyr helt gratis på Skattkammeret nede ved togstasjonen helt gratis! De har et stort lager. For åpningstider og mer informasjon; se på deres hjemmeside.

God vinterferie til alle der ute!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer