Hun trollbinder publikum

Annonsørinnhold: Førstkommende fredag får Bryggerhuset besøk av 21 år gamle Janet Devlin fra Irland. I tillegg til den irske jenta skal Oda Gondrosen og Kim Andre Henskjold Jensen fremføre noen sanger.

Janet Devlin er et symbol på den klassiske historien om jenta fra landsbygda som tok sjansen og satset på drømmen sin. Hun kom på 5.plass i X-factor UK i 2011 og trollbandt mange den gangen. Siden da har hun gjort flere konserter og fått seg en fan-skare som gir over en halv million følgere på facebook.
– Janet Devlin har en svært særegen og sår stemme som trollbinder publikum. Denne kvelden opptrer hun både med egne sanger og egne versjoner av andres sanger, lover arrangøren.

Med som support på konserten er Oda Gondrosen og Kim Andre Henskjold Jensen.
Oda Gondrosen deltok i fjorårets utgave av The Voice på TV2. Der sang hun ”Fathers eyes” på blind audiotion og fikk strålende respons fra mentorene. Hun har også medvirket i oppsetninger som blant annet The Show Must Go On og The Thrill. På fredagens konsert har hun med seg Martin Skåksrud på gutar og de skal spille et knippe coverlåter i akustisk versjon.

Kim Andre Henskjold Jensen er kjent for de fleste haldensere for sin nydelige og storslåtte stemme. Han skal synge coverlåter med sin egen vri.

Konserten er 4.november kl. 20.30 på Bryggerhuset.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Bryggerhuset.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer