Hun starter Ten Sing i Halden

Karuna Fagerstrøm har nettopp flyttet til Halden for å studere. Hun syns det mangler et tilbud for ungdom i Halden innen sang, dans og drama så nå inviterer hun flere til å være med i Ten Sing.

Karuna har vært med i Holmen Menighet i flere år og der drev hun med Ten Sing. Nå håper hun at flere av Haldens ungdommer har lyst til å være med å opparbeide det samme tilbudet i Halden. Tilbudet har et kristent utgangspunkt.
– Ten Sing handler om de tre K’ene: Kreativitet, kultur og Kristus. Det skal være et sted hvor unge kan møtes og skape noe sammen, forteller hun. Fokuset er på ung kultur og Karuna forteller at de blant annet kan drive med musikk, dans, drama, lyd- og bildeproduksjon.
– Det er egentlig bare fantasien som setter grensene.

Hun presiserer at det ikke er noen forventning om at man må være kristen for å være med i Ten Sing.
– Det skal være et sted der ungdom kan snakke om tro og møte voksne og andre ungdommer som tror på Gud, men vi har ikke et krav om at man må være kristen.

De er en gruppe på syv personer som starter Ten Sing-tilbudet i Halden. I tillegg samarbeider de godt med Johannes Wilberg Halvorsen som er menighetspedagog i kirkene i Halden.
– Vi skal ha tre oppstarthelger gjennom vintersemesteret. Den første er allerede 19-20 november på Ynglingen på Karrestad. Der skal vi gi alle som kommer en god start på hva Ten Sing kan være og det vil være sosialt samvær, mat og mye moro.

Les mer om arrangementet her.

halden-tensing

Kommentarer

kommentarer