Hot Club de Norvège spiller på Vannvogna

Hot Club de Norvège fyller 40, og 2019 er et sammenhengende jubileumsår med turnéer over hele landet, bok, nytt studio og et nytt album. Fredag den 6. desember spiller de på Vannvogna Konsert & Kunsthall.

Hot Club de Norvège har vært kontinuerlig på veien siden 1979, og har en unik reise bak seg. Med utgangspunkt som gatemusikanter sto de for gjenoppdagelsen av gitaristen Django Reinhardt (1910-1953) i Norge på 70-tallet. Deretter pådrivere under Djangomusikkens renessanse i de europeiske sigøynerleirene på 1980-tallet og det internasjonale gjennombruddet på 1990-tallet. På 2000-tallet har vi fått noe som antakelig er verdensrekord i turnéring.

I jubileumsåret 2019 feirer de 40-årsjubileum med turnéer over hele landet sammen med vår nye supergitarist, franske Gildas Le Pape (ex Satyricon). De reiser rundt i ny turnébuss (med registreringsnummer DJANGO) og garanterer god stemning og fullt hus.

Denne turnéen blir forøvrig siste mulighet til å høre gitaristen Jon Larsen live. Fra nyttår begynner den 18 år gamle gitarvirtuosen Ola Erlien i Hot Club de Norvège, mens Jon Larsen takker av etter 41 år sammenhengende på veien. Så denne turnéen blir historisk. Genuin Djangomusikk av internasjonalt kaliber, fra Grieg til Zappa!

Dørene åpnes 19:00. 19:30 starter konsert.

Billetter kr. 250 på ticketmaster og i døra

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer