Høstmarked i sentrum

Tradisjonen tro inviterer Handel i Halden til høstmarked i sentrum lørdag 21. september.

I år som tidligere år er det Berg Bondelag som overtar Busterudparken under høstmarkedet. I år har de fått med seg mange samarbeidspartnere, så det blir masse aktivitet der! Berg BU sørger for at barna kan få ta traktorlappen og 4H stiller med annen barneaktivitet, Norsvin kommer og griller pølser, Felleskjøpet stiller med traktorer, og selvsagt blir det noen dyr å kose med.

«Berg Bondelags opplegg i parken er alltid veldig populært på høstmarkedet, og vi setter stor pris på at bøndene tar seg tid til å komme til by’n også i år» sier Gun-Helen Johansen, aktivitetskoordinator i Handel i Halden.

I Storgata blir det stands og salgsboder av alle slag, og Jensen og Scheele kommer med bilutstilling. På Tista senter blir det blant annet suppeservering fra Halden videregående skole, og grønnsakstorg utenfor senteret.

Som alltid når handelsnæringen inviterer vil det være gode muligheter for kupp i byens butikker, og alle butikker som har mulighet flytter ut på gaten for å bidra til å skape markedsstemning.

«I fjor blåste vi nesten bort, men i år ser værmeldinga langt bedre ut» sier Gun-Helen

Det blir også musikalske innslag under dagen, både fra barna i Koriallverdenellerno, og fra Monne med band.

«Det blir noe for enhver smak, og alt ligger til rette for en superkoselig dag i by’n, Vi gleder oss!» avslutter Gun-Helen

 

Foto: Nina Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer