Høstkonsert med Halden Drum Corps

Førstkommende søndag klokken 16 braker det løs på Hjortsberg. Da tar senior- og juniorgruppa i Halden Drum Corps stikkene fatt og byr på trommekonsert i skolens aula.

Halden Drum Corps trommer igjen! Dette blir konsert nummer to for seniorgjengen i trommekorpset, og den aller første opptredenen til juniorgruppa i Halden Drum Corps. Trommesjefen sjøl, Vidar Eilertsen, lover en spennende konsert.

– Det blir en veldig variert konsert, forteller Vidar, jeg tror folk vil se på slagverk en helt annen måte etterpå. Hva er egentlig et slagverk? Vi skal spille trommemarsjer som vi vanligvis gjør, men vi skal lage lyd og rytme med mye annet også. Vi skal bruke rør som er stemt i ulike toner for eksempel, og det blir tromming på søplekasser og mye annet rart.

I tillegg til å lage rytme med alt fra piazzavakoster til søplekasser blir det skuespilleri og humor i forestillingen.

-Vi skal ha en ørliten Star Wars tribute for eksempel, forteller Vidar, med vår versjon av lyssverd. Darth Vader kommer innom en tur. Vi skal bruke kroppsspråk, ansiktsuttrykk og mye humor i forestillingen. Det blir enda mer teknisk avansert nå enn på forrige konsert også, jeg håper at folk ser at vi har hatt progresjon siden sist.

For anledningen har Vidar skaffa seg proff hjelp med lyd og lys.

-Jeg spurte folket i Spinnvill om de kunne bidra med lys og lyd på forestillingen, og de er så greie at de stiller opp helt gratis. Det åpner opp for mye moro for oss, og ikke minst blir det en enda mer proft. Det blir skikkelig artig.

Se Halden Drum Corps spille på Barnas verdensdager her:

Halden Drum Corps juniorgruppe ble startet opp i høst, og består for det meste av ni- og tiåringer –  foruten ett viktig unntak:

-Viktor er bare seks og et halvt år, forteller Vidar, men han har fått lov til å være med i juniorgruppa. Viktor er helt konge. Dette blir debuten til juniorgruppa, det blir utrolig spennende for både dem og meg. De skal ha tre egne innslag, og så er de med på et fellesnummer med seniorgruppa.

Halden Drum Corps høstkonsert altså dere, søndag 17. november i aulaen på Hjortsberg skole klokken 16. Det blir en kort pause midtveis, og salg av kaffe og kake til inntekt for Halden Drum Corps.

Billetter i døra, vipps eller kontant! Inngang kr 50,- (barn under 12 gratis).

NB; Det selges ørepropper på konserten til fem kroner paret!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer