kanDusi

Høstferien med Verdensbro!

Verdensbro inviterer til ulike kulturaktiviteter i høstferien, det blir studio- og låtskriveworkshop for ungdom, gratis kino på Aladdin scene og Verdensscenen inviterer barnefamilier til figurteater og drageverksted i Black Box. 

Kino for alle 

Onsdag 4. oktober blir det gratis kinovisning av de kritikerroste spillefilmene Eventyret om Askepott kl 15.00 og Pinocchio kl 17.30 på Aladdin Scene. Det er bare å møte opp. Alle barn får gratis popkorn.

Photo: Johannes Granseth

Studio- og låtskriveworkshop

Fra fredag 6. oktober til søndag 8. oktober arrangeres det gratis studio- og låtskriveworkshop med popartisten Neema for ungdom fra 7.klasse og oppover på Kulturhuset Verdensbro i Busterudgata 1. På kurset får deltakerne hjelp til å finne sitt eget utrykk, skrive tekster og finne riktig beats og sound og til slutt spille inn sangen i studioet på Rockehuset.

Kurset passer for både nybegynnere og for viderekommende. Meld deg på her:
https://forms.office.com/e/GvCW48rxKq

Photo: Johannes Granseth

Figurteater og drageverksted

Lørdag 7. oktober kl 12, inviterer Verdensscenen familier til Haldenpremiere på Pianostredets nyeste forestilling, Helga og Jakob og dragesølvet i Black Box i Halden.

Den interaktive forestillingen tar med publikum inn i det dype fjellet hvor vi får møte drager, troll og flere mytiske skikkelser som hjelper og skaper trøbbel for Helga og Jakob.

Etter forestillingen blir det servering av boller og saft til barna og drageverksted med den brasilianske streetart-kunstneren PEACETU. I favelaene i Brasil er dragene et vanlig syn på himmelen. Der foregår det et spill i lufta som går ut på å kutte hverandres liner. Hvis vinden er med oss denne dagen, blir det mulighet for å testfly dragene ute.

Peacetu lærer bort hvordan man kan lage ulike drager i tykt papir med lang hale og flyvegaranti!

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding, det er bare å møte opp.

 


 

 

 

Exit mobile version