Høsten på Vannvogna

Vannvogna Konsert & Kunsthall har flere arrangementer å by på denne høsten:

I løpet av de neste fire månedene vil Vannvogna arrangere både konserter, forestillinger og utstillinger innen forskjellige sjangre og for ulike aldersgrupper. Her er noe av det som vil foregå på Vannvogna i september og oktober:

Improteater for barn

Søndag 20. september klokken 14:00 inviterer Vannvogna til improteater for barn! Igor Dunderovic vil lære bort lekenhet, spontanitet, fantasi og samarbeid gjennom klassiske bli kjent-leker, improviserte øvelser, plutselig sang, overraskende dans, dikt, dialog og historiefortellinger som oppstår i øyeblikket. Med seg har han Elvis de Medici på instrumenter og lyd.

Verkstedet er lagt opp til å være gøy både å delta på og å være tilskuer til. Dette betyr at Igor vil invitere barn til å delta i og foreslå scener, men også de som kun liker å se på kommer til å ha det veldig morsomt.

Igor og Elvis er kjente fra Norske Talenter, Ettermiddagen på TV2 og Eides Språksjov. De har reist landet rundt og holdt konserter på flere hundre skoler i Norge.

Passer for barn mellom 4 og 10.

Konsert med Igor Dunderovic og Elvis Medici

Samme kveld klokken 19:00 står Igor Dunderovic og Elvis Medici på scenen igjen! Denne gangen synger de satiriske sanger, og kjente norske kjente sanger transkribert på balkansk vis. Duoen deler også morsomme historier om sitt hjemland, og forteller på morsomt vis om sine vansker på veien til det å bli norsk, og forstå alle norske koder, fra Sunnmøre til Tromsø, over Dovre og til hovedstaden. Duoen bor på hver sin side av Oslofjorden, Igor i Skien og Elvis i Fredrikstad. Nå funderer de på hvordan de kan få Viken til å bytte ut Østfold med Vestfold, så at de to endelig kan bo i samme fylke. Det klinger jo bedre med «Østfold og Telemark» enn «Vestfold og Telemark» synes de.

Du kan forvente å høre sanger som «Ro ro til fiskeskjær, mitt asylmottak er der», «Gikk meg over sjø og land, så møtte jeg en gammel mann, du ække norsk hva gjør du her!», dessuten sangene om deres fettere «Ali, Ali Baba, Baba Lille Lam, og Lille Fetter Eyderkoff, som klatra på min hatt».. og mye mer.

Det blir 18-årsgrense på konserten. Servering ved bordene.

Utstilling med Johannes Tvedt 2. til 11. oktober

I perioden  2. -11. oktober blir det retrospektiv utstilling av maleren Johannes Tvedt, som er fra Stavanger og har sin tilknytning til Halden gjennom sitt atelier Galleri Chelsea. Han viser et stort utvalg malerier fra han gikk ut fra Statens Kunstakademi i 1972 til helt ferske malerier hvor malingen ennå tørker. Tvedt er en romantisk ekspresjonist.

Johannes Tvedt: 

På Vannvognas Facebookside finner du arrangementer og lenker til billetter!

Kommentarer

kommentarer